Els jerseis de punt estan de moda. És una de les peces més desitjades per a aquest hivern. Ens mantenen abrigats i són molt còmodes i bonics. Juntament amb les jaquetes i els abrics són les peces més venudes. Des d'aquest divendres 7 de gener les rebaixes s'han instal·lat a tot el país amb descomptes de fins al 80%. Estem segurs que seran un autèntic èxit en vendes.

Nosaltres ja hem fet un volt pels principals marques 'low cost' i ens hem enamorat de més d'una peça. A més, ara és el moment d'aconseguir-les pel seu gran preu. Les peces d'abric són les més demandades perquè els podem treure més partit. Queden tres llargs mesos d'hivern amb temperatures sota mínims.

Springfield jersei joia

Springfield jersei joia

Springfield esgota en minuts un jersei joia

Per això et recomanem que n'aconsegueixis uns dels jerseis més bonics que hem trobat a Springfield. Es tracta d'un jersei de pèl, una de les últimes tendències, en color blau marí, amb un senzill i original brodat lateral a l'espatlla d'uns cors perla. Un detall en joia que també és tendència.

Però el millor ve quan et diguem el preu d'aquest jersei que es troba en la llista de més desitjats. Està rebaixat a un 75%. Abans costava 39,99 euros i ara 9,99 euros. El resultat és que totes les talles estan esgotades i no s'espera que es reposin.