Les baixes temperatures es mantenen i Mercadona té un remei per prevenir aquests molestos dolors de coll que solen aparèixer durant l'hivern i acaben afectant la majoria. Són uns caramels que calmen l'ardor de coll i a més aporten frescor.

Des de ja pots trobar aquests caramels a les lleixes de Mercadona que estan sent la sensació per als qui tenen molèsties al seu coll produït pel fred o els refredats que solen aparèixer amb inclemència.

Aquests són uns caramels de Mercadona que venen en una presentació de bossa que combina dos ingredients que s'han convertit per anys en els millors aliats per combatre els problemes de coll com són l'eucaliptus i el mentol. En una mida mitjana i combinant altres ingredients com el sucre, xarop de glucosa i aromes naturals, són uns caramels que li aporten una glopada de frescor al coll.

Alleuja les molèsties de la irritació almenys per poder realitzar les teves activitats amb millor desenvolupament i menys molèsties. Un plus de què ens hem assabentat és que a més són uns caramels sense gluten, adaptant-se així a una quantitat de persones més gran.

Mercadona sempre té una solució

Un altre dels grans avantatges d'aquests caramels és que la menta a més és molt bona aliada per al tema de la salut bucal, contribueix amb la higiene i a més aporta un alè fresc en tot moment, sent ideal per als qui solen mantenir relació constant amb altres persones en la seva activitat laboral o altres activitats d'entreteniment.

La menta a més té un gran efecte quant a la congestió del coll, el nas i fins i tot els pulmons, d'aquí que molts xarops i remeis casolans incloguin aquest ingredient natural a les seves principals receptes.. La presentació disponible ara mateix a Mercadona és de 150 grams la bossa i el preu és de bogeria.

A l'interior de la bossa et trobes caramels en prestàncies separades, això et permetrà portar un parell a la cartera o la bossa sense haver d'emportar-te la bossa a tot arreu. Són la solució perfecta per tenir a la teva butxaca en cas d'un conflicte. Alhora, a la bossa et trobes una taula nutricional en la part posterior on s'especifiquen els seus valors i també on trobes els ingredients utilitzats per a la seva fabricació.

Pots aconseguir cada una d'aquestes bosses per tot just 1 euro, sent una bossa que porta una bona quantitat de caramels per consumir durant diversos dies i diverses vegades al dia aconseguint l'alleujament del teu coll. Per aconseguir-los has d'anar directament a la secció de novetats de Mercadona i per descomptat indagar a la teva botiga més propera de la cadena. Això sí, estan tenint molt èxit per la qual cosa no podem assegurar la seva disponibilitat en totes les botigues de la cadena.