A Mercadona hi ha un dels productes que no pot faltar a cap llar|casa, oficina, empreses, etc. Es tracta de la bossa d'escombraries. Doncs, moltes vegades no li prenem importància, però són essencials per tirar els rebutjos que irremeiablement hi ha en tot lloc.

Les bosses d'escombraries són utilitzades diàriament i les trobem en tots els llocs, dins d'uns contenidors, en diferents colors destinats per a cada tipus de residu. Però avui volem mostrar-te'n unes que fan possible el que sempre hem somiat: absorbir les pudors.

La bossa d'escombraries de la marca Bosque Verde és capaç d'eliminar les pudors que els residus orgànics puguin deixar al cubell d'escombraries. Els agents "absorbeix olors" d'aquestes redueixen les olors més fortes. A més, la seva lleugera aroma a lavanda aporta una sensació de frescor.

Bossa d'escombraries
Bossa d'escombraries

La bossa absorbeix olors de Mercadona

La cadena de supermercats de Juan Roig va treure a la venda la bossa d'escombraries extra de 30L de Bosque Verde. El paquet conté 20 bosses de màxima resistència de 56 cm d'ample i 62 cm d'alt; tenen les dimensions exactes per adaptar-se a qualsevol tipus de galleda escombraries normal, com a galledes de reciclatge tres compartiments o fins i tot en galledes de pedal.

D'altra banda, el seu tancament és fàcil perquè compta amb quatre nanses el que facilita botar totes les deixalles de manera segura, a més es pot destacar que té fons antidegoteig, la qual cosa t'aporta molta més confiança per llançar els rebutjos.

El preu d'aquest meravellós producte fet de polietilè és de tan sols 1,80 euros. Es pot adquirir tant via online, a través de la pàgina web de Mercadona, com en qualsevol dels seus establiments físics.

Mercadona sap la importància que és anar omplint el cubell d'escombraries i aprofitar la capacitat de les bosses al màxim, encara que això pugui ocasionar que certs residus orgànics i altres com bolquers originin males o incòmodes olors a la cuina, per això no ha dubtat a brindar aquesta solució a tots que a més evita que qualsevol líquid pugui degotar i tacar el cubell d'escombraries per dins.