Des del passat 1 de desembre, el Parlament de Catalunya ha viscut un canvi important. Concretament al bar. 

SERHS Food Area S.L. és la nova concessionària del servei en substitució d'Eurest, que el tenia fins ara. L'empresa radicada a Pineda de Mar, i presidida per Ramon Bagó, va guanyar el concurs públic i gestionarà el bar del Parlament durant els propers tres anys. L'import del contracte és de 2.530.909,00 € sense IVA i per tres anys, prorrogables a dos més.

Després de 20 dies de prova, el sentiment general dels usuaris habituals és que ha baixat la qualitat. Diputats, periodistes i treballadors del la Cambra consideren que el cafè és molt pitjor, sobretot el que s'ofereix al bufet dels esmorzars i que ja no es serveix amb el sistema Nespresso. També reben queixes els entrepans i, sobretot, els dinars. En aquest últim cas, potser ha influït la coincidència amb el llarg pont de la Puríssima i les dates pròximes a Nadal, però comença a ser perceptible una baixada de clientela. 

Ara el Parlament comença vacances. Veurem si les primeres queixes fan reaccionar la nova empresa i a l'edifici on tan sovint es succeeixen els dies històrics, almenys s'hi pot prendre un bon cafè. Només faltaria que el procés descarrilés per culpa del càtering.