Aquest dijous ha estat un dia atrafegat al Regne Unit. Després de quaranta-quatre dies caòtics de mandat, la primera ministra Liz Truss ha dimitit. Una decisió que posava fi a una etapa rocambolesca marcada per la destitució de dos ministres, una forta polèmica econòmica, i fins i tot baralles físiques entre els polítics al parlament de Westminster. L'etapa de Truss s'ha acabat, però la tragicomèdia política britànica encara continua, ja que s'especula que ara hi hauria la possibilitat que l'ex-primer ministre Boris Johnson torni a convertir-se en primer ministre malgrat que va haver de marxar després de l'escàndol del partygate.

Després d'aquest capítol el partit conservador va en direcció d'esfondrar-se per complet, perquè els últims mandats de Johnson i Truss els han fet perdre la confiança de la població, que ara per ara no els votarien ni de bon tros. Resulta força oportú que just avui Netflix hagi publicat el tràiler de la cinquena temporada de The Crown, la sèrie sobre la monarquia britànica. En l'avançament, ens mostra una altra època convulsa al Regne Unit, quan a principis dels anys 1990, Diana de Gal·les finalment es divorcia del príncep Carles d'Anglaterra i s'enfronta a la institució monàrquica, sobre la qual provoca una greu crisi, malgrat que al final qui pateix les conseqüències és la mateixa Lady Di. 

​El tràiler anuncia "el principi del final", una referència a la fi d'una època a la monarquia britànica, però que ha resultat un missatge molt oportú per als tories en aquesta jornada"Sembla que tot està a punt d'explotar", menciona un personatge durant el vídeo, i no podria ser més adient. 

Tràiler de la cinquena temporada de The Crown