Amb el coronavirus, els testos psicològics no paren de multiplicar-se. Ara, també estudien els nous hàbits que pot incloure el teletreball. Per exemple, ampliar el ventall de begudes que prenem de bon matí mentre esmorzem tenint en compte que des de la cuina de casa hi ha més opcions i ens podem prendre més temps per pensar-ho. La beguda que escullis normalment defineix la teva personalitat i constància per la feina.

Cafè

Aquells que opten pel cafè tenen un nivell de curiositat i atenció intermig. Són persones atentes i individualistes a l'hora de realitzar coses. També són capaces de realitzar moltes coses a la vegada.

Te

Aquelles persones que trien aquesta infusió tenen un nivell de curiositat i atenció molt alts amb un gran interès per aprendre coses noves i conèixer els misteris que se li presenten diàriament. Els que prenen quotidianament aquest tipus d'infusions s'enfoquen en la investigació i en la recerca d'informació i pensen de manera acurada les seves decisions. D'altra banda, són persones que solen estar en companyia.3

Xocolata calenta

Els que opten per una bona tassa de xocolata, són persones molt tranquil·les i tenen un nivell de curiositat i atenció baix. Tenen molts amics i solen interessar-se en les qüestions que succeeixin fora del seu entorn.