Pokémon s'acomiada d'Ash Ketchum després de 25 anys. La famosa sèrie d'animació japonesa ha decidit posar fi a les aventures del seu popular protagonista i el seu fidel company Pikachu, que ara fa un mes van assolir el seu somni: guanyar el títol de campió de la Lliga Pokémon. El fictici Ash Ketchum ha necessitat un quart de segle per aconseguir tal honor, però al final va poder-ho fer en un capítol emès a mitjans novembre. És per això que els creadors de l'anime han considerat que és un bon moment per tancar aquest cicle de 25 anys i encetar-ne un de nou, que estarà basat en els últims videojocs de la Nintendo Switch — Pokémon Escarlata i Pokémon Púrpura, més coneguts com a Pokémon Españita.

Ash Ketchum Campio Pokemon
Ash Ketchum es va proclamar campió de la Lliga Pokémon al novembre, després de 25 anys

Les aventures televisives d'Ash i Pikachu van començar el 1997, tot acompanyant a milions i milions de joves durant gairebé tres dècades. La meta de l'entrenador sempre ha estat convertir-se en un Mestre Pokémon i per fi ho ha fet. En una nova sèrie d'onze capítols que s'estrenarà el 13 de gener del 2023, recorrerem el camí que han seguit Ash i Pikachu cap a aquest somni. I ho faran amb alguns dels personatges més mítics de la sèrie, com els seus bons amics Misty i Brock. Tota una injecció de nostàlgia per als qui han crescut amb ells.

Es tanca un cicle i se n'obre un altre. La sèrie de Pokémon no s'acaba i ara agafaran el relleu Riko (noia) i Roi (noi), amb uns nous companys que s'han estrenat en els videojocs d'Escarlata i Púrpura: els adorables Spirigatito, Quaxly i Fuecoco. Les aventures d'aquests dos nous entrenadors s'estrenaran durant l'abril del 2023, però aquest divendres s'han revelat de manera oficial les primeres imatges. A reveure, Ash! Benvinguts, Riko i Roi!