Un búfal no és precisament un animal que passi desapercebut, i encara menys si es mou de manera estranya i treu escuma per la boca. Aquesta ha estat la pista que ha culminat amb la detecció d'una producció il·legal d'alcohol a l’Índia.

L'alerta la va donar un veterinari, segons ha explicat Telecinco, que va observar un estrany comportament en els animals, que també havien deixat de menjar. 

 

Bufalo pixabay / ischeffler

Búfal / Pixabay Ischeffler 

 

Després de seguir el recorregut habitual dels búfals de la zona, el veterinari va arribar fins al lloc on bevien aigua. L'espai desprenia una intensa i desagradable olor i el líquid presentava un color groguenc. 

Arran d'aquesta situació, va decidir informar les autoritats, les quals han detectat, finalment, que en el fons de l'abeurador hi havia més de 100 ampolles de whisky. Algunes d'elles s'havien trencat i els búfals, en beure l'aigua, es van emborratxar. 

La producció pertany a tres agricultors que posseïen una fàbrica clandestina d'alcohol. Aquests, podrien anar a la presó, atès que, a l'Estat de Gujarat - on han ocorregut els fets  - està prohibida la fabricació, transport i venda d'alcohol.