Pedro Sánchez abandona Cs. No, no és que el president del govern espanyol hagi renunciat a un pacte amb la formació d'Albert Rivera després de les eleccions generals del 28 d'abril. Es tracta del regidor de Tarragona Pedro Sánchez, que fins aquest dimecres formava part del grup municipal taronja, que ha decidit abandonar el grup municipal i passar a ser un regidor no adscrit.

La decisió s’ha precipitat després que s’hagi confirmat que no repetirà a la llista del 26-M. El candidat a l’alcaldia, Rubén Viñuales, ha optat per confeccionar una llista de perfil tècnic i per prescindir de Sánchez, tot i que sí que comptava amb ell per altres projectes, segons han explicat a l’ACN fonts del partit. Malgrat això, el regidor ha decidit deixar el grup taronja, com ja va fer la regidora Beatriz Pérez l’estiu del 2017. D’aquesta manera, el grup municipal de Cs Tarragona es queda només amb dos dels quatre regidors que van començar el mandat: Rubén Viñuales i Sonia Orts.

Cs fa aigües

Precisament, aquest dimecres Ciutadans ha informat que ha expulsat dos regidors de l’Ajuntament de Reus i que els altres dos que tenia al consistori ja s’havien donat de baixa. Tots quatre tenien un expedient disciplinari obert i estaven suspesos de militància de forma cautelar, des que van denunciar suposades irregularitats d’un alt càrrec de Cs. Aquest dimecres els edils han anunciat que es neguen a deixar l’acta, tal com els demanava la formació.