El programa Tot es mou de TV3 s'ha transformat en Tot es mou La Marató, un programa especial en directe que ha donat els detalls de la 29a edició del programa benèfic La Marató, dedicada a la Covid-19, per obrir les línies telefòniques de donació.

Durant el programa, s'han obert les línies de telèfon de donacions perquè, durant els mesos d'octubre i novembre, es puguin fer donacions, de 19:00 a 21:00 hores, trucant al 900 21 50 50.

Les novetats són la reducció de la capacitat de l'aforament de les quatre seus telefòniques, l'acceleració del procés d'assignació dels projectes d'investigació, l'ús de la tecnologia telemàtica per a les iniciatives de divulgació a les escoles i l'adaptació de les activitats populars per recaptar fons a les restriccions sanitàries.

També s'ha estrenat el "teaser" de sis minuts del vídeo divulgació que es mostrarà a les escoles i instituts, i s'han vist les imatges de la versió en català del tema Soy rebelde, per al disc de La Marató, interpretat per Rozalén amb l'Escolania de Montserrat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat