L'advocat de Carles Puigdemont, Gonzalo Boye, ha compartit el que soparà aquesta Nit de Nadal. L'advocat ha assegurat que soparà un plat principal i unes postres molt especials, "gall d'indi a la Luxemburg" i "unes postres seguint la recepta d'una coneguda pastisseria d'Amer", el negoci familiar del president Puigdemont.

El nom de les postres que ha preparat Boye no sabem quin és, ja que no n'ha dit el nom, però el que sí sabem és que el dolç més famós de Can Puigdemont, nom de la pastisseria, són els capricis d'Amer, unes petites galetes amb recepta secreta que només té la família de Puigdemont.

Boye tampoc ha revelat quin és l'acompanyament del plat principal de la nit, el "gall d'indi a la Luxemburg". 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat
C Roman Zozulia @ZelenskyyUa
L'ull de l'Agulla El St. Pauli deixa en evidència el Betis El Nacional
L'ULL DE L'AGULLA L’estafa d’Enric Hernández El Nacional