Des que ara fa tres anys i mig l'antiga Convergència Democràtica de Catalunya va refundar-se i reencarnar-se en el Partit Demòcrata Europeu Català, el ball de sigles i l'agitació dins d'aquest espai ha anat in crescendo. PDeCAT, JxCat, La Crida, Convergents... els noms que orbiten a la galàxia postconvergent són tants i la seva relació és tan complexa que el propi president del PDeCAT ha reconegut avui que ni la seva mare ho comprèn. 

En una entrevista al programa 'Aquí amb Josep Cuní', de Ser Catalunya, el col·laborador Iñaki Gabilondo ha confessat que es perd quan es tracta de la reordenació d'aquest sector polític. Des de l'estudi, Bonvehí ha confessat que el podia "arribar a entendre" i que per això havia anat al programa a "intentar explicar" el congrés del passat cap de setmana. "És més, no només és ell a qui li pot resultar difícil perquè fins i tot a vegades la meva mare no ho entén", ha confessat entre rialles.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat