Lloret de Mar acollirà aquesta tardor la primera edició de la Comic Con Costa Brava, una convenció de còmics impulsada per l’actor Alec Utgoff. L’actor d’origen ucraïnès viu a Lloret de Mar (Selva) i és conegut pel seu paper de Dr. Alexei a la sèrie americana Stranger Things. De moment, la convenció de còmics ja té confirmat la participació d’actors com Tom Wlaschiha (Joc de trons), Jaques H’ghar (Joc de trons), Sylvester McCoy (El Hòbbit) o Julian Wyatt Glover (La guerra de les galàxies i Indiana Jones i l'última croada). La convenció es farà el 14 i 15 d’octubre i les entrades ja estan a la venda.

La convenció de còmics preveu reunir actors, cosplayers i empreses relacionades amb la tecnologia i el marxandatge d’algunes de les sèries de culte. El públic tindrà la possibilitat d’interactuar amb els actors i aconseguir la signatura dels seus ídols. De moment ja han sortit les entrades a la venda per 14,95 euros i en el cas de menors de 14 anys l’entrada serà reduïda per 10 euros. Es preveu que vinguin unes 3.000 persones al llarg de tot el cap de setmana.

Comic Con Costa Brava

Per a aquesta primera edició ja han confirmat actors i actrius com Tom Wlaschiha, Jaqen H'ghar en la sèrie Joc de trons i comissari Sebastian Berger de la sèrie Crossing Lines; l’actor Bernard Hill que interpreta Lord Terrence Tymber a Joc de trons; Julian Wyatt Glover conegut pel seu paper com Walter Donovan a Indiana Jones i l’última croada, la seva interpretació de general Veers a L'imperi contraataca i per la seva interpretació com Gran Maestre Pycelle a Joc de trons; l’actriu Cara Buono, Karen Wheeler a la sèrie Stranger Things, o l’actor Sylvester McCoy que va interpretar el mag Radagast a El Hòbbit.

L’actor impulsor del projecte, Alec Utgoff, ha remarcat que Lloret de Mar i la Costa Brava tenen una "llarga tradició amb el món del cinema i les produccions audiovisuals". Per això, la convenció permet que els seus veïns tinguin un nou espai d’entreteniment on "els fans puguin compartir experiències amb els seus ídols".

Comic Con Costa Brava 2