Per un costat, Josep Miquel Arenas - àlies Valtònyc -, el raper mallorquí a l'exili. L'Audiència Nacional el reclama per complir la condemna a tres anys i mig de presó per un delicte d'enaltiment del terrorisme, injúries a la corona i amenaces per les lletres de les seves cançons.

Per l'altre, l'expresentadora de diversos programes infantils i creadora de grans hits com Vete pal carajo, tra-traBananakiki La salchipapa, Leticia Sabater

A simple vista, aquests dos personatges no tenen res a veure. De fet, no havien tingut cap mena de relació... fins ara.

 

 

"Un temazo de electro House"

Sabater, a través del seu perfil a Instagram, ha llançat una proposta al raper: "Hola Josep, què tal? Encantada, soc Leticia Sabater, estic preparant un gran tema ... t'agradaria fer una col·laboració amb mi?". Educadament, li ha parlat del seu projecte: "un temazo de electro House rollo las pepas de farruko". 

Tanmateix, només ens han posat el caramel a la boca. Valtònyc ha rebutjat l'oferta: "Hola Leticia, encantat de saludar-te. Doncs ara mateix estic estudiant i treballant a la vegada i no tinc temps per a la música, fa un temps que la tinc apartada. Gràcies per l'oferta, m'ha fet molta il·lusió".

PROPUESTA CANCION LETICIA SABATER VALTONYC

Conversa entre Valtònyc i Leticia Sabater / Twitter: Josep Valtònyc 

 

Leticia feat. Valtonyc

Però no us desanimeu, encara hi ha esperança: "A veure si més endavant pot ser. Em quedo el teu contacte. Si passes per Bèlgica algun dia estaré encantat de rebre't, una abraçada", ha continuat. 

I és que el cantant ho veu clar, tal com ell mateix ha expressat en una publicació de Twitter, "hagués estat èpic". És aquesta conversa l'inici d'una nova amistat?

 

josep valtonyc tweet

 

Tuit de Valtònyc sobre la proposta / Twitter: Josep Valtònyc