La portaveu del govern de Múrcia, Ana Martínez Vidal, considera "probable" que la falta d'infraestructures a la regió, com l'AVE o el Corredor del Mediterrani, és un dels motius pels que encara no s'ha registrat cap cas de coronavirus en aquesta comunitat autònoma. De fet, ha acceptat que "no ho poden descartar" en unes declaracions fetes posteriorment a la reunió del Consell de Govern d'aquest dijous celebrada a Caravaca.

D'aquesta manera, la portaveu també ha aprofitat per carregar contra "l'absència total" de l'executiu de l'estat espanyol respecte les necessitats dels murcians. Després de la polseguera que han aixecat les seves paraules, Martínez Vidal ha matisat que es tractaven d'unes reflexions de "caire irònic". La portaveu forma part de Ciutadans. El partit taronja governa en coalició amb el Partit Popular.

martinez vidalMúrica és l'única comunitat autònoma sense cap cas de coronavirus encara detectat. Però també és cert que l'AVE no passa tampoc en d'altres comunitats com Astúries, i sí ha registrat casos de contagi.