La negativa del Govern espanyol a permetre la celebració del referèndum previst per a l’1 d’octubre a Catalunya podria tenir un aliat inesperat, això sí, a un preu molt alt. Segons el tabloide sensacionalista britànic Daily Star​, el proper 23 de setembre més valdrà no tenir compromisos d’importància, perquè aquest dia tindrà lloc l’esdeveniment més important de la història humana: la fi del món. 

Segons aquest informació, del qual se n’ha fet ressò Cuatro, aquest dia la Lluna apareixerà a la constel·lació de Verge i, alhora, el planeta Nibiru, també anomenat ‘planeta X’ pels entesos, col·lisionarà amb la Terra provocant explosions, caos i destrucció arreu del món.

L’esmentat planeta, del qual cap estudi seriós en dóna fe, tindria una òrbita que creua la dels altres planetes del sistema solar, la qual cosa hauria de produir, a la llarga, un xoc planetari. El fet és que la notícia ha fet caure molts usuaris de les xarxes socials que la fi del món tindria, de retruc, un efecte sobre l’anomenat “desafiament independentista” i és que, si no hi ha món, no hi ha referèndum.

Malgrat el nefast destí que el Daily Star augura a la humanitat sencera, almenys als tuitaires no els ha faltat el sentit de l’humor.