La diputada de Vox Mireia Borrás és una de les 14 participants de 'La Isla', un reality show de supervivència protagonitzat només per dones que La Sexta començarà a emetre dijous vinent a la nit.

Produïda per Atresmedia TV en col·laboració amb Shine Iberia, el programa, conduït per Pedro García Agudo, es va gravar abans que Borrás entrés en al política de la mà de Vox i aconseguís un escó per Madrid a les eleccions generals del passat 20 de novembre.

Des que va desembarcar al Palacio de la Carrera de San Jerónimo, són diverses les ocasions en què Borràs ha pres la paraula en el Ple de Congrés, principalment per dirigir preguntes de control al govern espanyol.

Amb doble llicenciatura en Periodisme i Economia, aquesta diputada exerceix com a portaveu de la Comissió de Transició Ecològica i Repte Demogràfic i es presenta com a "consultora i emprenedora" en el currículum publicat a la pàgina institucional del Congrés.

El 'Supervivientes' de La Sexta

Segons el perfil que el nou programa fa d'ella, Borrás, de 33 anys i "amb fusta de líder", va decidir participar a 'La Isla' perquè "no acabava de ser feliç a la seva feina com a consultora financera a Londres". Per això va decidir deixar-ho tot i aventurar-se en aquest repte.

"Es defensarà tan bé a 'La Isla' com ho fa en la política?", planteja el programa a tall de 'ganxo'. I és que l'aventura que a partir de dijous es podrà veure a 'La Sexta' 14 dones que no es coneixen entre si hauran de demostrar les seves dots de supervivència en un entorn extrem i hostil en meitat de l'Oceà Pacífic. En concret, a l'arxipèlag de Las Perlas, al Golf de Panamà.

Seran elles mateixes les encarregades de gravar el programa amb testimonis en primera persona, sense cap tipus de mitjancer, en una illa que no han trepitjat mai i a la qual aterraran amb la roba que porten posada i algunes eines bàsiques.