Per culpa del coronavirus, molts matrimonis de gent gran s'han vist forçats a viure separats durant uns dies, però això no ha estat impediment perquè el personal sanitari hagi fet un nou esforç durant la diada de Sant Jordi perquè alguns d'ells poguessin retrobar-se.

Aquest va ser el cas d'en José i la Maria i de la Carmen i en Juan, que després d'estar separats, es van poder retrobar per viure el Sant Jordi plegats.

En el cas del José i la Maria, es van poder veure després d'estar separats i en edificis diferents de l'hospital. Els professionals els van sorpendre i així es van poder tornar a veure.

En l'altre cas, la Carmen i el Juan, que fa 62 anys que estan casats, es trobaven a unes habitacions de distància i ahir van poder sortir al passadís perquè el Juan li pogués donar la tradicional rosa de Sant Jordi a la seva dona.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat