Sovint es diu que una de les pors més grans de les persones és perdre tot el cabell, però ara s'ha tornat un motiu de celebració. Nova York acollirà el pròxim 13 de setembre el primer festival per calbs, l'esdeveniment "oposat a la setmana de la moda". "La festa celebrarà les coses que la gent no té, que és el cabell", ha dit l'impulsor de la trobada, el raper Kosha Dillz.

La Bald Fest és la "celebració de ser l'amo del teu destí", una mostra de "solidaritat calba". "És una bona forma d'unir a tothom", ha afegit l'artista, que insisteix en el fet que el festival és la forma de fer-li la contrària a la setmana de la moda que se celebra a la ciutat americana.

INSTAGRAM bald fest festival calvos

El raper Kosha Dillz promociona el Bald Fest a les xarxes / Instagram

L'esdeveniment tindrà lloc el 13 de setembre al Brooklyn's Rubulad Club i s'haurà de pagar entrada: 18 dòlars (uns quinze euros) que es poden pagar per avançat o el mateix dia al local. Si algun calb viatja a Nova York i vol assistir-hi, té totes les facilitats per anar-hi.

El festival inclou una àmplia gamma d'entreteniment i activitats, fins al punt que aquells que es vulguin passar durant una bona estona rebran una gran quantitat de fulles d'afaitar de la marca Bic per mantenir la calba i seguir gaudint d'una jornada ben divertida. D'aquesta manera ser calb ja és quelcom per estar-ne orgullós.