Estrella Damm, a través del seu recentment estrenat compte d’Instagram @AgendaEstrellaDammCat, llança el concurs de talent musical #UnaEstrellaACasa, pel que cantautors i bandes emergents de l’escena catalana podran optar a gravar el seu disc en un estudi professional i a actuar en concert a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, quan les circumstàncies ho permetin.

I és que Estrella Damm i la música formen un tàndem inseparable. Amb #UnaEstrellaACasa, la marca vol donar visibilitat a veus i formacions emergents del panorama musical actual, així com contribuir a impulsar la carrera de qui s’alci amb la victòria.

La dinàmica del concurs és molt senzilla. Des d’avui i fins el proper diumenge 5 d’abril, els cantautors i les bandes emergents del panorama català que hi vulguin participar, només hauran de gravar-se des de les seves cases -i respectant sempre les recomanacions sanitàries, de conducta i de confinament de les autoritats competents- cantant un tema propi en qualsevol idioma, i penjar-ho a Instagram amb el hashtag #UnaEstrellaACasa i etiquetant l’@AgendaEstrellaDammCat (podeu consultar-ne els requisits i la mecànica de participació aquí).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Indie, trap, rock, heavy o cançó d’autor... Tots els estils musicals tenen #UnaEstrellaACasa que mereix ser escoltada! 👂🎸🎤 . Del 27 de març al 5 d’abril grava’t en un vídeo vertical (màxim 120 segons) cantant una cançó pròpia, penja’l al teu perfil amb l’etiqueta #UnaEstrellaACasa i menciona’ns. . Un jurat especialitzat seleccionarà els finalistes, que podran guanyar la gravació d’un disc d’estudi i un concert en directe a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm: - Adrià Salas (@dariasalsa de @lapegatina) - Suu (@suu_music) - Albert Puig (@nosonores) - Ferran Amado (@grupenderrock) - Jordi Planaguma (@casesdelamusica) - Carmen Zapata (@curtcircuit) . Consulta’n les bases legals a l’enllaç de la bio.

A post shared by L’AGENDA D’ESTRELLA DAMM (a 🏡) (@agendaestrelladammcat) on

Els seguidors d’Estrella Damm ajudaran a seleccionar els finalistes a un jurat professional format per experts del món de la cultura i de la música, entre els que figuren Ferran Amado, coordinador del concurs Sona 9 i periodista d’Enderrock; Albert Puig, director i presentador del programa de radio Delicatessen a iCat i director de la productora musical i oficina de management No Sonores; Jordi Planagumà, director de la Fundació Cases de la Música de les Comarques Gironines; Adrià Salas, cantant de La Pegatina; la cantautora Suu, i Carmen Zapata, Presidenta de Mujeres de la Industria de la Música (MIM), gerent de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) i directora artística de Curtcircuit.

Aquests últims seran els encarregats de decidir qui s’alçarà amb la victòria i podrà gravar el seu disc en un estudi professional, a més de tenir l’oportunitat d’actuar en concert a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, quan les circumstàncies ho permetin. La deliberació del jurat d’#UnaEstrellaACasa es donarà a conèixer a partir del dilluns 20 d’abril a través del compte d’Instagram de l’@AgendaEstrellaDammCat.

D’aquesta manera, Estrella Damm reforça, una vegada més, el seu compromís d’acostar a la societat les millors propostes culturals i musicals; un compromís que es consolida, any rere any, a través de col·laboracions amb iniciatives arreu del territori. 

Estrella Damm en demana la participació responsable

Totes les participacions a #UnaEstrellaACasa han de seguir les normes sanitàries, de conducta i de confinament imposades per l’estat d’alarma en virtut del Real Decret 467/2020, del 14 de març, del Govern espanyol, així com de les recomanacions de la Organització Mundial de la Salut i les autoritats competents en tot moment, en prevenció dels riscs provinents de la crisi sanitària generada per la pandèmia del virus COVID-19.

D’acord amb això, en el cas que en el vídeo o obra musical hi apareguin diferents membres del grup musical participant, aquest haurà d’estar gravat amb anterioritat a la  data d’entrada en vigor del Real Decret 467/2020 (14 de març de 2020) del Govern espanyol, o en el seu defecte, que tots els membres del grup compleixin correctament les normes de confinament al mateix domicili d’acord amb l’esmentat Decret. També s’admetran aquelles participacions que, gravades dins  el període de confinament obligatori, compleixin amb les normes i pautes de comportament previstes per la legislació vigent i no posin en risc la seva salut ni la de terceres persones.

En aquest sentit, s’admetran muntatges audiovisuals que permetin representar a tots els membres del grup, de forma simultània o no, dins la mateixa imatge.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat