Busques una plataforma que t’ofereixi tota la televisió que vols veure de forma il·limitada, gratuïta i en català? Tivify és el que busques! Una plataforma de televisió digital que t’ofereix l’accés gratuït a més de 80 canals i recomanacions dels serveis més populars d’streaming. Una forma de veure el contingut en directe o en diferit, recuperant les sèries, pel·lícules o programes emesos que més ens vinguin de gust veure.  

A més, l’aplicació et permet accedir a tota l’oferta de la TDT des de qualsevol pantalla -TV, mòbil, tauleta i ordinador- i aplica funcionalitats avançades als canals com el reinici del programa, l’accés a programes ja emesos, les gravacions al núvol, entre d’altres.

Com puc gaudir de les sèries i programes que vull veure?

Per tal de disposar de Tivify, tens al teu abast diferents plans per gaudir-ne; el Pla Free, que és gratuït i disposa d’algunes funcionalitats limitades; el Pla Plus, que disposa de més funcionalitats i més continguts i el Pla Premium -disponible pròximament-, que llança una oferta molt més amplia de canals Premium per tal d’aconseguir obtenir una llista més completa de canals i programes per gaudir de l’oci davant la pantalla. 

Amb l’arribada del setembre, gaudeix del pla Plus amb el segon mes de subscripció gratuït

Amb l’inici del nou curs, Tivify posa a la disposició de tots els usuaris que ho desitgin una nova promoció on registrant-se al pla Plus, se’t regala el segon mes de subscripció gratuït. Una oferta que no et pots deixar perdre per tenir al teu abast una programació múltiple i variada de continguts audiovisuals per gaudir amb família o amics.

Screenshot 5

Propostes múltiples i variades: informatius, entreteniment, oci, infantil...

Tivify aposta pel català amb els seus continguts

La plataforma disposa d'una vintena de canals en llengua catalana amb l’afegit que s’ofereixen en millor qualitat que a la TDT. Un exemple és el canal Esport 3, que s’ofereix a la plataforma en HD, així com Neox o Nova.

Els canals amb els que pots gaudir del català són TV3; Super 3 / 33; Esport 3 (HD); el canal informatiu de Televisió de Catalunya, el 3)24; 8 TV; Betevé; À Punt Global; IB3 Global; TEVÉ.CAT; EL 9 TV; VOTV; Tv Ripollès; ETV; Terramar Penedès; Terramar Tarragona; TV L’Hospitalet; BDN Televisió; Vallès Visió; Pirineus TV i TV3 CAT.

Screenshot 3

Emissió a la Tivify d’un dels concursos de TV3 amb més èxit: Joc de cartes

A banda de tots els canals en català que hi pots trobar, també hi tindràs La 1, La 2, Antena 3, Cuatro, Telecinco, La Sexta i altres cadenes secundàries, com Nova, Neox, Energy, Paramount Comedy, Clan, Boing, 24h, Teledeporte… Així com la secció internacional de canals autonòmics i locals com ETB, Canal Sur, Aragón TV i molts més.

A més dels canals gratuïts o inclosos, hi ha altres canals com Surf, Mezzo, Motorvision, Mezzo Live TV, Barça TV, Betis TV, Sevilla FC Televisión, entre d’altres. 

Busca Tivify als televisors Samsung, LG i Android TV

Els dispositius que són compatibles són televisors reproductors multimèdia, tauletes, mòbils i ordinadors. En concret, Tivify està disponible en dispositius Android TV, tablets i smartphone d'Android; en iPhone i en iPad; en dispositius d'Amazon com Fire TV o tauletes Fire; en navegadors com Google Chrome, Firefox o Safari; i en Smart TV, com Android TV o televisors de les marques Samsung i LG depenent del model.

Screenshot 2

Imatge de Tivify amb alguns dels continguts que en destaca

Orienta’t amb la ‘iGuide TV’ o la ‘Guia TV’

iGuide és una guia completa dels continguts que et permet veure què és el més rellevant en cada moment o quines són les sèries, pel·lícules o programes que no et pots perdre. Qualsevol pla que seleccionis, inclou accés a ‘iGuide TV’ per saber què hi ha a la televisió en cada moment donat.

Tivify és oberta a tothom i facilita que qualsevol editor pugui utilitzar-la gratuïtament per publicar els seus canals de televisió

Dins la guia, veuràs diverses files de programes, sèries o pel·lícules similars a Netflix o Disney +, on veuràs que és el destacat del moment, el més vist de la televisió i quan s’emet. En d’altres files, trobaràs els elements recomanats que no et pots perdre amb un rànquing de pel·lícules, sèries, contingut infantil o les novetats que trobaràs en breus.