L'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) impulsa aquestes festes nadalenques una nova campanya per incentivar el consum teatral sota el lema: És Nadal. Tothom al teatre. "Hem considerat prioritari presentar aquesta campanya de Nadal per a incentivar el consum. El teatre sempre és un bon regal pel Nadal, i per qualsevol ocasió, perquè el que regalem són experiències vitals, moments i records", explica Isabel Vidal, presidenta d' ADETCA.

El teatre es consolida, any rere any, com a opció d'oci preferida per moltes persones durant les festes nadalenques. És per això que els teatres, les sales de proximitat i les productores omplen en aquestes dates la cartellera amb més de 300 propostes de molta qualitat: un gran ventall d'opcions que inclou teatre per adults i per tots els públics, grans musicals, escenes híbrides, circ i dansa.

El teatre es consolida, any rere any, com a opció d'oci preferida per moltes persones durant les festes nadalenques

851x315 ADETCA Nadal SM 3

Aquest any, a més, l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) impulsa una nova campanya per incentivar el consum teatral sota el lema: És Nadal. Tothom al teatre!. "Hem considerat prioritari presentar aquesta campanya de Nadal per a incentivar el consum. El teatre sempre és un bon regal pel Nadal, i per qualsevol ocasió, perquè el que regalem són experiències vitals, moments i records", explica Isabel Vidal, presidenta d'ADETCA.

Un dels principals objectius d’ADETCA és fer visible i posar en valor el sector de les arts escèniques i revitalitzar l'activitat comercial en conjunt. Per poder articular-ho ha creat el web tothomalteatre.cat, una eina per consultar l'oferta teatral de la campanya nadalenca i que servirà de suport per a tots els teatres associats durant aquestes dates.

Aquesta és una iniciativa d'ADETCA amb la col·laboració dels Teatres Públics i amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, la col·laboració de Catalunya Ràdio i la complicitat del TresC i TeatreBarcelona.com.