El sexe, com la vida, demana passió, diversió i dedicació. Cuidar-lo és cuidar-nos a nosaltres i a la nostra parella sexual. I això és una cosa que moltes vegades és perd o s'oblida, tant en relacions esporàdiques com en parelles estables. Una situació que ens porta a la mítica pregunta de "com revifar la flama?".

Si estàs passant per un mal moment sexual amb la teva parella, o si simplement necessites idees per sorprendre-la, avui parlem sense tabús de la mà de Platanomelón. Ets conscient del gran aliat que són les joguines sexuals? No tens clar com fer un pas amb els jocs de rol? Si el teu objectiu és alliberar-te de prejudicis i deixar anar la imaginació al llit, estàs llegint l'article adequat!

Les joguines sexuals poden ser un gran aliat per provar coses noves al llit

La sexualitat és clau per al nostre benestar i per a la nostra salut, i a la inversa. I per poder gaudir d'ella és important l'autoconeixement del cos i dels nostres gustos. El boom del succionador de clítoris com el nostre amic Mambo de Platanomelón, ha demostrat que les joguines sexuals són una bona eina per descobrir-nos i explorar-nos.

Però una vegada han arribat a les nostres mans, no tenim per què renunciar quan estem amb la nostra parella. Les joguines sexuals poden ser grans aliades per provar coses noves al llit i no tenen per què ser d'ús exclusivament individual, com potser molts pensen. Així que fora prejudicis: et presentem el Kamasutra per fer un trio amb la teva joguina, Mambo! 

Mambo, la nova joguina estrella de Platanomelón, és el teu aliat clitorialment explosiu / Platanomelón

Guia d'ús de Mambo en parella

Fins a 14 postures ens recomana la famosa marca de joguines per a adults on, còmodament, podràs gaudir de Mambo i de la teva parella sexual alhora! Sona fantàstic, no? Podràs combinar-lo de totes les formes possibles!

Pots utilitzar-lo amb la típica postura de la cullereta, on el teu company, des de darrere, podrà estimular-te amb Mambo. També pots escollir fer-ho tu amb el clàssic missioner, on hauràs d'agafar la joguina des de dalt mentre la teva parella està a sobre teu.

postures kamasutra - platanomelonEl nou succionador Mambo et permetrà jugar amb moltes postures diferents

O mentre practiqueu sexe oral: el cunnilingus és compatible amb Mambo! I fins i tot mentre tingueu sexe anal, amb postures com la barca d'espelma, on tu t'estires a sobre, donant-li l'esquena, i controles la penetració anal mentre utilitzes Mambo al teu clítoris.

Comprant Mambo, aconseguiràs la guia exclusiva on podràs conèixer les 14 postures sexuals i moltes formes més de gaudir del sexe amb l'ajuda del succionador!

Jocs de rol, excitació durant hores i molt més

Alguna vegada t'has imaginat vestint-te de policia i jugant a detenir la teva parella? O anar a una sessió de fisioteràpia i... acabar-la amb un orgasme? Els jocs de rol sovint són una fantasia que costa posar en pràctica per elements com la vergonya, els tabús o la falta d'imaginació, però si prepares la situació amb detall, podràs afegir aquesta divertida pràctica en la teva vida sexual.

Parla de les teves fantasies, escull el joc, defineix els personatges i crea l'ambient ideal. Aquests són els detalls més importants que has de tenir en compte. Però, si et costa arrencar, pots trencar el gel amb el joc de preguntes i proves eròtiques "Missió Íntima".

joc taula platanomelon

Joc de taula amb preguntes i proves eròtiques

I si els jocs de rol no t'agraden, hi ha altres reptes que pots afegir a la teva relació igual o més divertits i sobretot, molt excitants. Has provat de mantenir excitada la teva parella durant 6 hores? Sembla fàcil, però... per si de cas, a Platanomelón trobareu una autèntica gimcana de proves amb exemples que us ajudaran a mantenir la flama viva durant hores i hores. Un vibrador amb control remot, un tutorial pas a pas per fer un striptease del més especial o uns caramels per augmentar el plaer oral, tot el que necessites per trencar la famosa rutina o per evitar caure en ella!

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat