Autopistas, companyia del grup Abertis, estrena un nou espai digital: el "Blog de seguretat viària d'Autopistas". Un espai on es poden trobar reportatges, consells, informació d'actualitat i tots els resultats dels estudis realitzats pel Centre de Seguretat Viària d'Autopistes (CESVI), amb temàtiques relacionades amb la seguretat viària i el sector de la conducció.

L'objectiu és el d'apropar l'actualitat i recomanacions sobre seguretat i cultura viària a la societat

Amb aquest blog, Autopistas pretén crear un espai de relació i diàleg amb els clients, els col·laboradors i amb la societat en general, per apropar-los coneixements sobre les característiques de conducció a l'autopista i les millors pràctiques al volant.

volant

La cap del Centre de Seguretat Viària d'Autopistas, Cristina Zamorano, assegura que "després de moltes hores de feina, hem aconseguit un espai totalment dirigit a la societat en general". Assenyala que "volem arribar a tothom, per conscienciar de la necessitat que cadascun de nosaltres tingui un paper actiu en la prevenció d'accidents".

El llançament del "Blog de seguretat viària d'Autopistas", es complementa amb els canals de comunicació habituals d'Autopistas: la pàgina web, el xat on-line, els canals de les xarxes socials (Twitter i Linkedin) i amb l'aplicació "Autopistas en ruta".

Per vies digitals, la companyia ofereix continguts informatius relacionats amb l'actualitat i la situació del tràfic al moment

Zamorano apunta que "des d'Autopistas entenem la seguretat viària com una qüestió amb majúscules, en la qual, amb la informació i conscienciació necessària, es podran aconseguir millors i majors resultats encarats a aconseguir zero víctimes en accidents de trànsit".

accident

Objectiu: reduir l'accidentalitat en autopistes

El Centre de Seguretat Viària d'Autopistas té l'objectiu de posar en el punt d'anàlisi les temàtiques més actuals de la conducció. D'aquesta forma, es vol aconseguir conscienciar els conductors per reduir l'accidentalitat a les autopistes.

L'"Observatori sobre comportaments dels conductors" va ser el primer estudi realitzat pel CESVI que va permetre treballar en la prevenció, donar a conèixer els riscos d'aquestes conductes i adoptar mesures de control per contribuir a minimitzar els riscos i reduir l'accidentalitat.

La companyia del grup Abertis Autopistas ha iniciat el compromís de continuar realitzant estudis per tal de conscienciar sobre la importància de la seguretat viària, convençuts del rigor d'aquest tipus d'accions i l'impacte que puguin tenir totes aquestes informacions en el comportament i les conductes al volant dels conductors.