ROS és referent en mobiliari per a tota la família, adults, nens, nenes, joves i nadons. Una marca innovadora i original que s'associa a la identitat i a la personalització. Pioners en el concepte dels bressols convertibles, ROS ofereix tota la gamma de productes necessaris per a l'arribada d'un nou membre a la família i l'evolució dels nens transformant, per exemple, bressols en llits amb tauleta de nit o còmoda.

A través de la identitat, ROS projecta i fabrica dormitoris per als nens adaptats a les necessitats i gustos de cada família. Bressols, bressols convertibles, còmodes i canviadors, armaris o tauletes entre altres que es complementen amb papers de paret, quadres o tèxtils per donar el toc distintiu.

ROS Habitacion
 

Mobles Montessori

La gamma de mobiliari Montessori inclou elements que ajuden a potenciar l'autonomia del nen i de la seva família. Al lavabo, a la cuina, per llegir o per pintar.

Ana Belén Fernández Blanco, Psicomotricista i experta en Desenvolupament infantil i Atenció primerenca ha treballat amb Ros per crear aquesta col·lecció. Tots els mobles estan pensats des del punt de vista integratiu, el disseny té en compte les necessitats al llarg del desenvolupament del nens i nenes en la vida quotidiana, plantejant mobles que ajuden a potenciar la seva autonomia i les seves habilitats.

Taules i tamborets per a una playroom, llits arran de terra, prestatgeries accessibles per a contes, armaris de dia, miralls amb barra, una torre d'aprenentatge o un moble d'higiene a l'altura dels nens són la proposta de ROS en moble Montessori creada per fer-ho naturalment fàcil.

ROS Mobles nens
 

A més, ROS complementa les seves col·leccions amb propostes decoratives com quadres, papers pintats, roba de llit, puffs, catifes, etc., adaptats a cada estil.

Els productes i els projectes personalitzats es poden trobar i comprar a les més de 600 botigues distribuïdores que ROS té al nostre país.