Fa qüestió de dies us presentàvem una nova proposta de mercat que ha aparegut als últims temps per donar resposta a una necessitat que ve donada en un moment de pandèmia mundial, el Mercat Online: un mercat en línia que et permetrà fer la compra de forma totalment telemàtica.  

Una nova manera útil d'omplir els armaris i la nevera, que aporta a l'usuari una flexibilitat i comoditat idònia per poder rebre aquells productes que es necessiten a la porta de casa, evitant desplaçaments innecessaris i evitant també el contacte directe amb altres persones en indrets tancats com poden ser els supermercats. 

fruta   Unsplash

Els orígens del Mercat Online

El Mercat Online va néixer el 2020 amb el propòsit de respectar els valors de la proximitat, el preu just i la defensa de la terra i la pagesia arreu del territori. Albert Orta, fundador i CEO del Mercat Online, explica a 'El Nacional' que aquest negoci, va sorgir en un context de pandèmia, en ple estat d'alarma el mes d'abril de l'any passat. "La idea va sorgir perquè trobàvem que en buscar per internet fruita i verdura de proximitat no hi havia gaire oferta", explica el seu creador. 

I si amb alguna cosa destaca el mercat online, a banda del seu producte de qualitat, és precisament amb la seva eficàcia i la seva rapidesa en servir les comandes, amb un termini establert de 24 o 48 hores -en funció de l'hora que es realitza la compra-. Un repartiment que es realitza de forma gratuïta i amb un transport refrigerat. Un fet que t'evita carregar el pes de les bosses, fer les cues del supermercat i simplement, aixecar-te del sofà de casa. 

cocinando   unsplash​ 

Producte de proximitat i ecològic 

Tal com us explicàvem amb la presentació d'aquest nou model de mercat en línia, el mercat online ofereix a l'usuari la possibilitat de comprar tota classe d'aliments i productes; de proximitat i ecològics. Uns aliments que s'adeqüen a cada temporada, amb la possibilitat de crear-ne receptes i plats segons cada moment. 

Apostem pels productes de proximitat i ecològics per potenciar els petits productors 

"Apostem pels productes de proximitat i ecològics per potenciar els petits productors i per evitar tots els intermediaris possibles", apunta Orta, en declaracions en aquest mitjà. La idea amb què treballen és fer créixer el negoci i incorporar carn i peix a la llista de productes que ofereixen, complementant l'oferta de tots els articles que disposen i destacant els productes ecològics com els fruits secs o la llet, incorporats recentment. 

cerezas   unsplash

"Volíem acostar a la gent el producte de qualitat i de la terra, donant confiança en la compra i venda online. Volem que la gent tingui confiança amb el nostre producte, amb l’alimentació que oferim, per això servim un producte de màxima qualitat sense intermediaris, a un preu just pel productor i pel client. Volem acostar els productes de proximitat a la ciutadania", conclou el productor del Mercat Online. 

Recomana i comparteix la teva recepta estrella! 

Orta explica que la idea amb la que treballen és que a banda de compartir receptes amb els productes de temporada, incorporar les receptes que els fan arribar els seus clients. Unes receptes que podran consultar-se a la seva pàgina web i que podràs posar en pràctica des de la cuina de casa teva! T'hi animes? 

cocinando   unsplash

Confiar en el servei del mercat online és dipositar la confiança amb l'excel·lència i la professionalitat d'uns productors ràpids i de qualitat. Una compra saludable que contribueix a ajudar els petits productors que existeixen arreu del territori i que cultiven i treballen per fer arribar el millor producte a la taula.