La futura presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona i actual vicepresidenta marca perfil propi en aquest diàleg en que anima també a participar dels Premis Talent Cambra, en l’edició que ara mateix té oberta la convocatòria. L’empresària també treu pit de la feina feta aquest primer any per la nova junta de la Cambra de Comerç, en que encara queden pendents dos dels cavalls de batalla de la seva candidatura, les quotes camerals i la presència de les catorze cadires de plata. Segons Roca, s’està treballant en conjunt amb el Consell de cambres del país.

Paral·lelament parla de les diferències de perfil amb el president actual: “Ell ja era mediàtic abans de ser president de la Cambra. Jo no seré un Canadell segona part”, i lamenta que la notícia sigui que ella serà la primera presidenta de la Cambra, i creu que “caldria fer normal el que ara és noticia”. En l’àmbit de les telecomunicacions per satèl·lit, al que es dedica professionalment, lamenta que “se les associï sempre a l’àmbit militar” quan hi ha moltes aplicacions que els satèl·lits poden fer servei al món de l’empresa i creu que “amb un país més petit, tindríem més oportunitats”, de situar Catalunya en el mapa empresarial dedicat a l’enginyeria espacial, i tenir presència directa als organismes aeroespacials europeus.

Defensa el talent i la feina com a elements necessaris de l’empresariat del país i posa d’exemple els Premis Talent Cambra com a forma de reconeixement dels que treballen en la innovació. “Tenir el cap a la lluna i els peus a terra”, acaba sent una definició que li agrada.

La campanya #joimpulsotalent permet fer aportacions econòmiques per apadrinar talent d'una forma molt senzilla, ara i aquí.