Amb l'arribada del Nadal i després d'una setmana on les compres han estat a l'ordre del dia amb el Black Friday, és moment de centrar-nos amb el que regalarem en aquestes esperades festes de finals d'any als més menuts de casa. Als petits, els acostumen agradar tot tipus de joguines, des dels típics puzzles als que tots hem jugat, fins aquells peluixos o ninots que surten de la pantalla i es troben en botigues o supermercats perquè els nens i nenes els puguin gaudir i tenir per casa. 

Per això, per donar resposta a tota aquesta demanda, des de la companyia Bonpreu i Esclat es disposa d'una amplia varietat de jocs i joguines, per a tots els gustos i totes les edats. Els petits de casa, podran trobar a les prestatgeries del supermercat totes aquelles joguines que els mantindran entretinguts i amb un aprenentatge constant durant les festes de Nadal. 

Bonpreu i Esclat disposa de tot tipus de jocs i joguines per a tots els gustos i edats 

Joguines Bonpreu (1   8 desembre)

Els somnis es fan realitat 

Sota el lema 'Els somnis es fan realitat', Bonpreu i Esclat posa a la disposició dels seus usuaris un catàleg complet de jocs i joguines. Pels més menuts de casa, hi trobaran peluixos, nines, jocs de taula, joguines d’aprenentatge o jocs d'electrònica. A més, Bonpreu i Esclat també compta amb una selecció de jocs en català per fer realitat els somnis de petits i grans! Una oportunitat única per crèixer i gaudir a la vegada aprenent la llengua. 

Des de peluixos i nines, a jocs de taula o d'electronica

Però, quins beneficis aporten les joguines als més menuts de casa? Entre els principals beneficis, se'n destaquen la seva capacitat per desenvolupar habilitats com l'atenció, l'abstracció, la memòria, la representació, la simbolització o la resolució de problemes. Un fet que per això, s'explica que en totes les cultures i en tots els temps, durant la infantesa hi són presents.  

pexels tatiana syrikova 3933030

No t'ho deixis perdre! 

Però, atenció! Perquè el millor de tot, és que de l’1 al 8 de desembre hi ha una promoció especial en què totes les joguines que no es trobin en aquests moments en promoció tindran una bonificació del 20% que s’acumularà a la targeta client. Una opció ideal per fer-se amb totes les joguines que regalaràs aquest Nadal a un preu únic i inigualable. 

Pots consultar tots els establiments Bonpreu i Esclat on està disponible la campanya de joguines, prement al següent enllaç.