Pel seu sabor exquisit, però també per la seva practicitat i perquè ens serveix de pretext per reunir-nos amb els nostres amics, la pizza s'ha convertit en un dels menjars més populars. És difícil triar el millor moment per menjar pizza. I és que tots semblen bons moments per fer-ho. És un d'aquests plats que agraden a tothom. La pots menjar en molts contextos diferents i és fàcil de preparar. Per exemple, és una gran opció per un sopar amb amics, amb la parella o la família. Una bona pizza mai no desentona a les celebracions i festes.

Pel seu sabor exquisit i la seva practicitat, la pizza s'ha convertit en un dels plats més populars 

Existeix una gran quantitat d'escenaris i contextos en què una pizza encaixa a la perfecció. Es tracta d'un plat que casa molt bé amb gairebé tots els moments d’oci i relaxació. Menjar pizza mentre mires un partit de futbol és un clàssic, però també la pots degustar mentre mires una pel·lícula o quan quedes per dinar amb els teus amics. Ara que ve el bon temps, és una molt bona idea reunir-se a l'aire lliure per menjar, beure i passar-ho bé en bona companyia. I la pizza, per fàcil de preparar i gustosa, és una molt bona opció.

Pizza / Pexels
Una pizza/ Pexels

Si et reuneixes amb els amics al voltant d'una pizza, la diversió està assegurada. I si, a més, hi afegeixes unes quantes cerveses i ho remates amb un gelat, abans no hagi acabat la trobada, ja tindreu ganes de repetir. Doncs bé, perquè aquest estiu gaudeixis d'una bona estona amb els que més estimes, Bonpreu i Esclat té en oferta, fins a l'1 d'agost, un lot de pizza, cervesa i gelat a tan sols 8,99 €. Concretament, el lot inclou dues pizzes Buitoni, una capsa de gelats Nestlé i un paquet de cerveses Estrella Damm.

lotestalviBonpreu
Lot d'estalvi de Bonpreu i Esclat/ Bonpreu i Esclat

La pizza és deliciosa, però, a més, és un aliment molt complet, ja que hi intervenen diferents grups nutricionals. Per exemple, inclou hidrats de carboni a la base, greixos al formatge, la fibra de les verdures i hortalisses i les proteïnes de la carn, peix, marisc o embotits amb què es complementi. Ara bé, la pizza deixa de ser un plat bo per a la salut si es consumeix en excés. 

Gelat és sinònim d'estiu

El gelat pot ser un gran aliat a l'estiu. És una molt bona forma de refrescar-nos. Per exemple, a mitja tarda o per cloure un àpat. A més, el gelat té una sèrie de beneficis que potser desconeixies.

El gelat pot ser un gran aliat a l'estiu

En primer lloc, conté molts micronutrients importants com ara calci, sodi, potassi, fòsfor i vitamina A (amb forta acció antioxidant). En segon lloc, el gelat conté hidrats de carboni fonamentals per aportar-te l'energia que necessites al llarg del dia. En tercer lloc, els gelats contenen un aminoàcid anomenat triptòfan que augmenta els nivells de serotonina. I la pujada de serotonina es tradueix en una millora de l'estat d'ànim.

NoiaSupermercat / Pexels
Una noia comprant al supermercat/ Pexels

Finalment, el gelat pot servir per combatre l'estrès. Conté caseïna, fet que genera endorfines i, consegüentment, ens disminueix l'estrès.

El lot de Bonpreu i Esclat és una molt bona excusa per reunir-te amb la teva gent i gaudir de l'estiu. No deixis passar l'oportunitat, que l'estiu és molt curt!