Amb la pandèmia del coronavirus aquest serà un segon estiu anòmal, on els plans per marxar de vacances s'hauran vist modificats i pendents fins a últim moment per les darreres imposicions que el govern pugui implementar per frenar la cinquena onada que estem vivint. 

Per això, és bo disposar o tenir al cap plans que ens quedin a prop de casa, per agafar el cotxe i amb un moment, poder-te plantar a una platja fantàstica, degustar una bona paella i fer-ho en un entorn ideal i ben comunicat com és la comarca del Maresme

Mar, muntanya, una gastronomia exquisida i una gran oferta cultural i d’oci a el Maresme

Cabanes Dosrius 264

Fotos de JM Arenaza. Propietat Consorci de PT Costa del Maresme

Amb l’arribada de l’estiu, arriben les merescudes vacances que tothom vol aprofitar per visitar nous indrets. Aquest any, us proposem descobrir o redescobrir una destinació que ofereix tot el que pugueu desitjar: el Maresme, trenta municipis dividits entre el mar i la muntanya, tots ells amb una gran oferta d’allotjaments turístics on poder desconnectar de la rutina diària.

Hotels, aparthotels, apartaments, pensions, hostals, habitatges d’ús turístic, cases rurals i de pagès, càmpings, albergs... Molts d’ells amb compromisos ferms amb la sostenibilitat turística, acreditada amb el distintiu Biosphere. Un aspecte important pels viatgers en aquests temps: molts allotjaments i serveis també compten amb el segell internacional de seguretat sanitària Safe Travels. Tots els establiments turístics del Maresme compleixen escrupolosament els criteris sanitaris requerits en aquests moments tan delicats, motiu pel qual els viatgers no s’hauran de preocupar. 

Pineda de Mar   Pescadors

Fotos de JM Arenaza. Propietat Consorci de PT Costa del Maresme

Hora de dinar o de sopar? Al Maresme hi trobareu tota mena d’estils culinaris per fer les delícies de qualsevol persona. La gastronomia és un dels punts forts de la comarca, amb centenars de bars, restaurants i guinguetes per tots els gustos. Des de la cuina més local a les especialitats d’arreu del món, fet amb productes de proximitat.

La gastronomia del Maresme t'ofereix producte local i cuina d'arreu del món 

Al Maresme es pot descansar, però també es poden programar tota classe de plans. Activitats nàutiques, visites culturals, concerts i festivals musicals, rutes de muntanya, tast de vins als millors cellers, gaudir de l’aigua i el sol a la platja... La seva varietat és infinita. I per sentir-se un més de cada municipi, aprofiteu les festes majors per conèixer la cultura més local.

Pineda de Mar   Riera

Fotos de JM Arenaza. Propietat Consorci de PT Costa del Maresme

Descobreix el Maresme tant si fas les vacances en família, com si busques fer una escapada esportiva, un viatge amb amics o una sortida laboral! El Maresme s’adapta a tots els tipus de turisme que puguis desitjar i et permet descobrir els encants de cada poble i ciutat, d’una comarca que és alhora de mar i de muntanya.

Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

www.turismemaresme.cat 

info@turismemaresme.cat

Xarxes socials: @costabcnmaresme @laiaiamaresme