Qui ha anat al Pallars Sobirà coincidirà en que aquest territori té un encant especial. Espot, poble situat a la vall del riu Escrita, i aïllat per la seva situació geogràfica, és una destinació on la tradició i la gran varietat cultural, natural i gastronòmica salta a la vista i enamora a qui el visita.

Espot articleexperimenta

A tan sols 2 kms de la estació d’esquí d’Espot Esquí i situat en les proximitats de l’únic Parc Nacional de Catalunya, el d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, Espot ofereix un munt d’activitats per a tot tipus de persones com son les excursions al parc nacional en 4x4, les sortides amb raquetes de neu o esquiar.

aiguestortes articleexperimenta

Així mateix, els allotjaments d’Espot presenten les millors valoracions entre els allotjaments situats al Pirineu.

hotel articleexperimenta

Experimenta Espot es presenta com l’opció perfecta pels interessats en gaudir al màxim d’uns dies d’oci i tranquil·litat a les muntanyes pallareses. Aquesta, és una iniciativa conjunta impulsada per l’associació d’hotelers d’Espot així com diverses empreses de lleure, entre les quals es troba FGC, per donar a conèixer al públic diversos plans de cap de setmana al poble de la Vall d’Àneu que combinen allotjament i activitats segons interès.

El primer paquet ofereix l’opció d’estada en un dels vuit allotjaments col·laboradors en el règim escollit, un forfet d’un dia d’esquí i un altre de mig dia a l’estació d’Espot Esquí, amb més de 50 anys d’història, i una excursió en 4x4 al Parc Nacional d’Aigüestortes, un indret  que no es pot deixar de visitar.

La segona opció, inclou també allotjament, un forfet d’un dia d’esquí i una excursió d’un dia amb raquetes de neu al Parc Nacional d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici, amb material tècnic, guia i trasllats inclosos.

raquetes articleexperimenta

Una gran oportunitat per tastar els deliciosos plats típics de muntanya, passejar per els bonics boscos de pi negre, captivar-se per l’Art Romànic d’un poble amb més de mil anys d’història, visitant l’església de Santa Llogaia, el pont romànic de l’Escrita o la torre dels Moros, o fer unes baixades per les precioses pistes de l’estació d’Espot. Necessites més raons?

esqui articleexperimentaespot

Experimenteu Espot aquest hivern!

Article realitzat amb la col·laboració de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya