Amb l'arribada de l'estiu, les temperatures pugen, però no per això els amants del cafè han de deixar de beure’n. Sí que és cert, però, que el clima fred esperona les ganes de beure una bona tassa de cafè. No obstant això, a l’estiu, malgrat la calor, també es pot gaudir del cafè. I, certament, hi ha moltes maneres de fer-ho. 

Avui en dia, no és gens estrany trobar gent que veu el cafè fred a l’estiu. Hi ha molts tipus de cafè que, freds, són deliciosos. I en aquests moments en què la xafogor ens aixafa i ens redueix l’energia, una dosi de cafeïna sempre és bona per continuar amb el dia a dia.

Hi ha molts tipus de cafè que, freds, són deliciosos

Com dèiem, tendim a consumir el cafè calent, però fer-ho a temperatura freda també té coses positives. D’entrada, quan el consumeixes fred pots apreciar aromes i sabors de forma més intensa, mentre que el cafè calent perd alguns dels matisos de la llavor inicial. A més, cal sumar-hi el fet que és un bon digestiu i que és molt menys amarg.

Doncs bé, la cadena de supermercats Bonpreu i Esclat, sabedora de les qualitats i, sobretot, del plaer que suposa beure cafè, ha posat a la venda dues varietats de cafè estiuenques de la seva pròpia marca Terra i Tast

Bonpreu i Esclat ha posat a la venda dues varietats de cafè estiuenques de la seva pròpia marca Terra i Tast 

Així doncs, ja pots trobar a tots els establiments Bonpreu i Esclat el Cafè Terra i Tast caputxino de 23 cl. Et refrescarà i t’acompanyarà en els bons moments, ja que el seu envàs dissenyat per emportar el fa molt pràctic per beure allà on vulguis.

cafè caputxino terra i tast / BonpreuEsclat
Cafè caputxino Terra i Tast/ Bonpreu i Esclat

Però l’oferta d’estiu en cafès de Bonpreu i Esclat no acaba aquí. No podia faltar el clàssic cafè amb llet de Terra i Tast. Si ets dels que no pot saltar-se el cafè amb llet matiner, el nou cafè amb llet Terra i Tast t’enamorarà. I és que està fet amb llet de granges catalanes i de qualitat. Sens dubte, quan els ingredients són bons, el producte és bo. El nou cafè amb llet de Terra i Tast també és de 23 cl i és ideal per take-away.

cafè amb llet terra i tast / BonpreuEsclat
Cafè amb llet de Terra i Tast / Bonpreu i Esclat

Probablement, després de l’aigua, el cafè és la beguda més popular. Ara bé, també té detractors. Per a tots aquells que no se senten atrets per l’aroma del cafè, Bonpreu i Esclat ha posat a la venda un batut de cacau elaborat, també, amb llet de granges catalanes. A qui no li agrada un batut de cacau? Doncs bé, si ja t’agradà, el nou batut de Terra i Tast t’encantarà. I si encara no t’has aficionat al batut de cacau, el seu intens sabor et seduirà. Gaudeix-lo amb el mateix format que els cafès, 23 cl de pur cacau i llet de proximitat.

Batut de cacau terra i tast/ BonpreuEsclat
Batut de cacau de Terra i Tast/ Bonpreu i Esclat

Aquest estiu, diverteix-te, descansa i fes allò que més et plagui, però sobretot refresca't, que fa molta calor!