Sumar-te a la Revolució mai no ha estat tan fàcil, i és que ara, pots fer el canvi al consum d'una energia més neta i més responsable amb el medi ambient amb les opcions que Holaluz té al teu abast. La companyia energètica d'origen 100% renovable incorpora ara un estalvi de fins al 55% del cost de la teva instal·lació, perquè puguis gaudir de les energies renovables i contribuir així a reduir les emissions de gasos d'efecte hivernacle. 

La Unió Europea ha aprovat els fons anomenats Next Generation EU. Uns ajuts sense precedents de 660 milions destinats a impulsar les energies renovables i reduir les emissions de CO2. Els ajuts i les subvencions per a la instal·lació de plaques solars estan destinats a tots aquells habitatges que desitgen autoconsumir una part important o el total de la seva energia.

Holaluz (3)

Les subvencions estan disponibles fins que s'esgotin i s'assignen per ordre de sol·licitud. Així que com més aviat converteixis la teva teulada en energia verda, més possibilitats tindràs d'aconseguir la teva subvenció. Unes subvencions que et permetran gaudir d'un estalvi addicional que s'afegeix al que ja generen les plaques des del primer dia i cada mes. Així doncs, sumant-te a la Revolució, no només estalviaràs a la teva factura mensual, sinó que també obtindràs fins al 55% del valor de la teva instal·lació.

Oblida't de la instal·lació amb Holaluz

Des de la companyia energètica Holaluz s'encarreguen, a partir de 5 passos, d'elaborar tota tramitació d'aquest canvi per tu. Primer rebràs una primera proposta; després, un expert solar contactarà amb tu per personalitzar el cas; seguidament, la companyia farà una visita a la llar en qüestió i t'elaborarà l'oferta final; només hauràs d'acceptar-la i Holaluz s'encarrega de tots els tràmits per tu i, finalment, la companyia t'instal·la les plaques perquè comencis a gaudir del teu estalvi. 

Contractant Holaluz t'estalvies un 20% més que la majoria de companyies 

 Holaluz (4)

Analitzat el mercat, s'observa que la resta d'empreses del sector aconsegueixen al voltant d'un 40% en les instal·lacions, fins que amb Holaluz aquest percentatge augmenta fins al 55% de la subvenció per a la teva instal·lació. Unes instal·lacions d'autoconsum compartides que es beneficien de fins a 710 €/kWp de potència instal·lada, més que les d'autoconsum estàndard, que només es beneficien de 600 €/kWp. 

Davant qualsevol dubte, Holaluz et permet fer una estimació de la teva quota a partir de la pàgina web o trucant al 900670170 de forma totalment gratuïta. Una revolució necessària per vetllar per un món més sostenible on es redueixin les emissions de gasos d'efecte hivernacle que beneficien la salut de tots.