Arriba la calor i amb ella també ho fan les cireres, una fruita que fa estiu, que ens apassiona i que ens fa gaudir enormement. I és que la seva textura i sabor no tenen parangó. Concretament, la cirera destaca per ser gustosa, però la seva gran densitat nutricional la converteix en una fruita molt beneficiosa per la salut

Les cireres són fruites amb una alta varietat de colors i de sabors, però totes són altament nutritives i constitueixen una bona font de fibra. En aquest sentit, tenen una gran quantitat de vitamina C, potassi, vitamines del grup B, magnesi i vitamina K. Sens dubte, són nutrients d'una importància cabdal pel nostre organisme.  

Les cireres, a més de ser molt saboroses, són molt beneficioses per a la salut

Més enllà d'estar boníssimes, menjar cireres és una forma de cuidar-nos. N'és prova el fet que la seva alta concentració de fitoquímics, polifenols i antioxidants ajuden a pal·liar el dany cel·lular, reduir la inflamació. A més, els beta-carotens i la vitamina C tenen un efecte antiinflamatori així com propietats antioxidants, fet que redueix el risc de malalties cròniques.

CerezoBonpreuEsclat
Fotografia d'un cirerer/ Bonpreu i Esclat

Per si no fos prou, les cireres són una fruita molt fàcil d'incloure en la nostra alimentació diària. Són fàcils de transportar i de menjar, ja que no necessiten ser pelades. Alhora, les pots incloure en multitud de plats i receptes. Aquest conjunt de beneficis converteixen aquesta fruita en un snack ideal perquè aquest estiu portis cireres a la platja, a la piscina o allà on vulguis.

Les cireres són una fruita molt fàcil d'incloure en la nostra alimentació diària

La cirera només té una pega, la seva temporada és força curta, de maig a juliol. És per això que Bonpreu i Esclat et porta, directament des del camp, les millors cireres perquè no deixis passar l'oportunitat de menjar-ne. Des del 7 de juny i fins al dia 13 del mateix mes tens les cireres de la Ribera d’Ebre i de les comarques lleidatanes a 6,99 €/kg a tots els establiments Bonpreu i Esclat. 

Mil maneres de gaudir de les cireres

Petites, rodones, vermelles, brillants, carnoses, dolces, sucoses... Les cireres de la Ribera d'Ebre i de les comarques lleidatanes són unes cireres selectes que ara pots trobar a Bonpreu i Esclat per passar un estiu sa, fresc i deliciós.

A més, a l'estiu, atès que tenim més temps, podem aprofitar per menjar bé i ser creatius. Així doncs, les cireres són ideals per cuinar una gran varietat de plats i postres. Rostits, melmelada, confitura, licors, còctels... Però, sobretot, on millor encaixen és en pastissos.

CerezasBonpreuEsclat
Les cireres de Bonpreu i Esclat/ Bonpreu i Esclat 

Tanmateix, si el que prefereixes són plats salats, les sopes, els gaspatxos i les cremes també són grans aliats de les cireres. Per contra, si el que vols és anar de cara barraca, les cireres també excel·leixen simplement afegides, com un ingredient més. Per exemple, en una amanida variada.

Ja pots celebrar l'arribada de l'estiu amb les millors cireres del país a Bonpreu i Esclat. Producte de la terra i a un gran preu, gaudeix-ne!