la xarxa patrocini petit

Aquest diumenge tindrà lloc la segona edició del 'Nadal Sobre Rodes', una festa solidaria en la qual les seleccions catalanes absolutes masculina i femenina s'enfrontaran a Xile al Poliesportiu Municipal Jaume Parera i León de Mataró. La jornada, organitzada per La Federació Catalana de Patinantge, el Club Hoquei Mataró i la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer, serà retransmesa per la plataforma XALA! i les televisions locals a partir de les 16h.

Una selecció plena d'estrelles

A les 16h serà el torn de la selecció masculina, que comptarà amb un reguitzell de jugadors de l'OK Lliga. La convocatòria és la següent: Cesc Campor (CH Caldes), Gerard Camps (CE Vendrell), Marc Grau (CE Noia Freixenet), Sergi Llorca (CE Noia Freixenet), Xavier Crespo (CP Voltregà), Roger Bars (Igualada HC), Marc Julià (Reus Deportiu), Joan Salvat (Reus Deportiu) i Àlex Grau (CH Lloret). Pol Gabàs (CH Caldes) s’ha lesionat i finalment serà baixa.

Selecció masculina 4

La selecció femenina, amb jugadores de gran qualitat.

La selecció femenina s’enfrontarà a Xile a les 18h, també amb jugadores de la màxima categoria: Laia Salicrú (Reus Deportiu), Júlia Vilarrasa (HC Palau de Plegamans), Berta Tarrida (CP Voltregà), Nara López (CP Manlleu), Laia Castro (Girona HC), Maria Díez (CP Manlleu), Laura Puigdueta (HC Palau de Plegamans), Carla Fontdeglòria (HC Palau de Plegamans), Marta Borràs (CHP Bigues i Riells) i Aina Florenza (HC Palau de Plegamans).