Arriba el setembre i tornen a sonar de nou les alarmes dels despertadors. Per alguns és un malson, per d’altres, implica tornar a la rutina i deixar enrere les vacances d’estiu amb ganes de reemprendre un nou curs que tot just acaba de començar. Per això, per posar-nos més fàcil aquest retorn a la normalitat i a aquestes rutines tan desitjades per alguns i odiades per d’altres, Bonpreu i Esclat t’ho posa fàcil.

A banda de disposar d’una gran selecció d’aliments als seus supermercats de qualitat i de quilòmetre 0, ara, també disposen i ofereixen a tots els seus clients,  28 menús complets per menys de 4, 5, 6 o 7 € cada un d’ells perquè, durant tot un mes, no hagis de pensar en el taper que t’has de fer l’endemà per anar a treballar.

Bonpreu i Esclat té menús complets per menjar de qualitat a un preu molt econòmic


No saps què dinar o què fer-te per sopar? Cap problema, les opcions que t’ofereix la cadena de supermercats és molt àmplia, i realment trobaràs aquell plat que desitges enmig de tota l’oferta que hi trobaràs. Propostes per als amants de la carn, del peix, de la cuina asiàtica, de la cuina més tradicional d’aquí i, per a persones veganes o vegetarianes, també hi trobaran els seus menús al millor preu.

Estalvia aquesta setmana amb 7 menús d’oferta

I per fer-ho encara més fàcil aquesta primera setmana de setembre, aprofita l’oferta que Bonpreu i Esclat ofereix als seus clients vàlida del dilluns 5 de setembre al pròxim 11 de setembre. Una ocasió única per degustar aquests plats i per fer més fàcil aquest retorn a la rutina que a molts, els costa de reemprendre.

Menú Bonpreu i Esclat (2)

Però la cosa no acaba aquí. També tens l’opció d’emplatar els teus menús amb els millors plats, perquè llueixin amb un bon emplatat, Bonpreu i Esclat t’ofereix uns plats de qualitat de la marca de referència del món de les vaixelles; Geneviève Lethu.

Menús per a tots els gustos a Bonpreu i Esclat amb els millors emplatats possibles!

A més, des del passat 29 d’agost fins al pròxim 13 de novembre, per cada 10 € de compra a Bonpreu i Esclat, rebràs un punt que, sumats els necessaris, podràs emportar-te pagant 1 € una peça de la col·lecció. Una promoció vàlida als establiments Bonpreu i Esclat i a BonpreuEsclat online amb la targeta client.