Tornar a la feina pot ser un plaer amb Bonpreu i Esclat. I és que Bonpreu i Esclat ha preparat 28 menús complets per menys de 4, 5, 6 o 7 euros cadascun perquè, durant tot un mes, no hagis de pensar què prepararàs per dinar o sopar.

Bonpreu i Esclat ha preparat 28 menús complets perquè no hagis de pensar què prepararàs per dinar o sopar

Cada setmana, fins al 25 de setembre, hi haurà a la teva disposició set menús diferents en oferta d'aquests 28. Per exemple, aquesta setmana, fins al 4 de setembre, hi ha set menús que t’encantaran i que s’adapten als diferents tipus d’àpats: verds, més elaborats, més enèrgics, ideals per gaudir un dissabte a la nit en companyia...

Els set menús en oferta fins al 4 de setembre

El primer menú en oferta és una amanida Florette, una botifarra amb seques de la marca pròpia Terra i Tast i un iogurt YoPro de Danone.

01 MenuBonpreuEsclat

El segon menú en oferta és una pizza de pernil cuit i rodanxes de mozzarella de la marca pròpia Terra i Tast i un lot de sis ampolles de cervesa Estrella Damm.

02 MenuBonpreuEsclat

El tercer menú en oferta és un pack d’una amanida cèsar Terra i Tast acompanyada de dues hamburgueses vegetals també de la marca de la casa.

03 MenuBonpreuEsclat

El quart menú està pensat en clau vegetal i inclou tires vegetals d’Heura i uns espaguetis integrals amb verdures.

04 MenuBonpreuEsclat

El cinquè menú és ideal per als amants de la cuina asiàtica. Tallarines al wok i rollitos de primavera. Se t’acut res millor? Oi que no? Tasta'l!

05 MenuBonpreuEsclat

El sisè menú és deliciós alhora que sa. Cigrons amb espinacs i pollastre arrebossat de Terra i Tast. 

06 MenuBonpreuEsclat

L’últim menú, el setè, combina una lasanya de verdures, una crema de verdures i un pastís de formatge. Tot plegat, qualitat Terra i Tast.

07 MenuBonpreuEsclat

Aquesta setmana, tens plats molt diversos a preus imbatibles, gaudeix-ne!