Bonpreu i Esclat té en oferta una selecció de formatges i vins perquè gaudeixis com mai en bona companyia. Frescos, tendres, semicurats, curats, vells i anyencs. A Bonpreu i Esclat trobaràs tants formatges com gustos i paladars. I si dubtes, pots demanar consell als seus especialistes, que et recomanaran quins formatges deixaran un gran sabor de boca als teus convidats i amb quins vins i caves els pots maridar. 

Bonpreu i Esclat té en oferta una selecció de formatges i vins perquè gaudeixis com mai en bona companyia

Doncs bé, Bonpreu i Esclat et porta vins i formatges únics, amb intensitat, aroma i gust. Tal com els bons amants del formatge saben, no hi ha res com un maridatge que potenciï les excel·lències de la millor peça d’ovella, cabra o vaca. Ara bé, cal saber triar el maridatge adient. Perquè no erris a l’hora de maridar, a continuació et donem alguns consells.

Formatges Anyecs i Rocafort   Bonpreu i Esclat

Formatges anyecs i rocafort / Foto: Bonpreu i Esclat

Consells per a un bon maridatge

Com bé és sabut, si es vol fer un bon maridatge, primer de tot necessitaràs disposar d'uns bons vins com els que t'ofereix Bonpreu i Esclat als seus supermercats. Uns excel·lents vins que podràs degustar al teu aire, acompanyat d'algú especial o amb una bona pel·lícula de fons per fer més plaent la vetllada. 

Ara ve, si vols conèixer tots els secrets dels vins que adquireixis, contacta amb un bon expert o experta que t'ensenyi a degustar i a tastar bé aquesta deliciosa beguda, acompanyada d'uns bons formatges. 

Catalunya, terra de tradició formatgera

Catalunya és un país amb una gran tradició formatgera i es calcula que s’hi produeixen unes 250 varietats diferents. Una gran part d’ells provenen de la feina de petits formatgers.

El clima i l’orografia de Catalunya permeten que s’hi produeixin uns formatges i vins amb personalitat i molts matisos. El resultat és un producte de km 0 i de qualitat. El mateix passa amb els vins. El territori català suma més de 600 cellers repartits en 70.000 hectàrees i més d’una desena de denominacions d’origen.

Formatges Curats   Bonpreu i Esclat

Formatges curats / Foto: Bonpreu i Esclat

A Catalunya el clima i l’orografia fan que s’hi produeixin uns formatges i vins amb personalitat i molts matisos

Així doncs, els supermercats Bonpreu i Esclat t’ofereixen un gran ventall de formatges i vins de la terra. Gaudeix del millor maridatge amb les millors ofertes. L’estalvi és marca de la casa i està assegurat!