La restauradora Ada Parellada, al capdavant del Semproniana, va ser una de les cares solidàries de la Covid19 després d’oferir un menú de qualitat, a bon preu, per al conjunt dels professionals de la salut de l’Hospital Clínic, prop del seu restaurant. Amb aquesta acció, Parellada aconseguí “salvar els mobles” d’aquests mesos de tancament, amb una proposta gastronòmica que mai haurien imaginat.

Després de quinze dies d’obertura, poc a poc, també es refereix al problema que va tenir amb la terrassa i que va suposar una sanció a l’establiment: “Vam creure que podríem tenir les tres taules que vam posar en precari i va resultar que no. Van ser les ganes de retrobar-nos amb el nostre públic”.

Finalment, però, Ada Parellada ja pensa com poder treballar en l’experiència de la restauració, i dur-la a les cases dels clients: “Està clar que el producte del restaurant i de casa no podrà ser mai el mateix, perquè hi ha productes que es fan per consumir-se al moment, però estic donant voltes sobre com fer que les experiències a casa siguin tan importants com les que tenen lloc al propi restaurant”. Per acabar, Parellada agraeix que en temps com els actuals es pugui premiar el talent en tantes categories diferents.

La campanya #joimpulsotalent permet fer aportacions econòmiques per apadrinar talent d'una forma molt senzilla, ara i aquí.