Les pluges han fet presència avui a Catalunya, en alguns punts de forma intensa. Quanta pluja ha caigut? Segons les darreres dades del Meteocat, molts valors d'acumulació es mouen entre els 10 i 30 mm, fregant els 40 a punts del Gironès. La màxima intensitat de precipitació l'ha enregistrat l'EMA de Fornells de la Selva (el Gironès), amb 15,2 mm/30'. La màxima acumulació, l'EMA de Vilobí d'Onyar (la Selva), amb 39 mm.

Aquesta és la pluja que ha caigut avui a Barcelona i Catalunya avui

Aquestes dades de precipitació mostren els mil·límetres de pluja acumulats en diferents localitats de Catalunya durant el dia d'avui, segons el Meteocat, i indiquen que el dia ha estat força plujós en diverses parts, afectant tant zones de muntanya com localitats costaneres i interiors. 

Vilobí d'Onyar ha registrat la màxima precipitació amb 39,5 mm, seguit pel Pantà de Darnius - Boadella amb 42,0 mm, que és el valor més elevat de la llista. Girona també ha experimentat precipitacions significatives amb 37,0 mm. Altres localitats com Torroella de Fluvià, Vielha - Elipòrt i Espolla han registrat quantitats de precipitació lleugerament inferiors, oscil·lant entre els 32,0 i els 33,0 mm.

A Banyoles, la quantitat de pluja ha estat de 32,3 mm, mentre que a Espot, situat a una altitud de 2.519 metres, s'han acumulat 32,0 mm de pluja. Finalment, Sant Llorenç Savall ha registrat una precipitació de 31,4 mm.

Localitat Precipitació (mm)
Vilobí d'Onyar 39,5
Girona 37,0
Torroella de Fluvià 33,0

Vielha - Elipòrt

32.7

Espolla

32.4 

Banyoles

32.3

Espot (2.519 m)

32.0

Pantà de Darnius - Boadella 42.0

Sant Llorenç Savall

31.4

 

Previsions de pluja per avui i demà a Barcelona i Catalunya

Vols saber quina és la previsió del temps en les proeres hores? A aquests gràfics pots consultar les previsions de pluja per avui i demà, segons si vius a Barcelona, Tarragona, Girona o Lleida.  

Barcelona

Girona

Tarragona

Lleida

 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!