El PDeCAT es prepara a Barcelona per a “ser alternativa al populisme d’Ada Colau”. Així ho ha assegurat la presidenta d’aquesta agrupació de la formació demòcrata a Barcelona, Mercè Homs, en presentar avui la campanya que posaran en marxa aquesta setmana per començar a elaborar el programa electoral.

La campanya consta de setze sessions de debat, que començaran aquest dijous i s’allargaran fins al 5 d’abril, sota el títol Reiniciem la Barcelona Demòcrata. “A partir d’aquestes sessions volem construir, amb tots els associats, una opció que sigui atractiva i seriosa per tirar la ciutat endavant. Amb un projecte que conquereixi el pensament i l’ànima de tots els barcelonins”, ha explicat Homs.

Les sessions es dirigiran als més de 2.000 associats amb què compta el partit demòcrata a Barcelona i preveu la participació de més de 45 experts. La voluntat és, segons ha volgut subratllar, “aprofitar la feina feta, però adaptant-se a les noves necessitats de Barcelona”.

El següent pas que haurà d’enfilar aquest partit a la capital catalana és la definició del candidat que haurà de substituir Xavier Trias. De moment, han aparegut els noms del número dos de Trias, Joaquim Forn, i del conseller de Cultura, Santi Vila, però també el de la consellera de Presidència, Neus Munté.