Et mouràs per Barcelona amb metro durant la Diada 2022? Aquí tens l'horari del diumenge 11 de setembre, així com possibles afectacions en algunes parades a causa de l'aglomeració de gent que anirà a les diferents manifestacions. Tingues en compte que la informació pot canviar durant la Diada Nacional de Catalunya. El consell en general per a aquell dia és comptar amb possibles imprevistos quan et moguis utilitzant transport públic.

🔴 La Diada 2022, EN DIRECTE | Manifestació de l'11 de setembre a Barcelona

🎵 Concerts de la Diada 2022: tot el programa de l'11 de setembre a Barcelona

🚶 Manifestació 11 de setembre a Barcelona: Recorregut per la Diada 2022

Horari del metro de Barcelona durant la Diada 2022

El servei de metro de Barcelona durant la Diada 2022 serà com el de tots els diumenges: servei continu tota la nit de dissabte a diumenge i acabament del metre a les 24.00 h de diumenge. L'última hora indica l'hora a què surten els últims trens de cada extrem de les línies de metro.

Recorda que, diumenge, la freqüència de trens al metro de Barcelona és menor que durant un dia feiner. TMB sol reforçar el seu servei de metro durant la Diada. En el moment de la redacció d'aquesta guia no s'ha produït cap comunicat oficial sobre això.

Afectacions del metro de Barcelona durant la Diada 2022

TMB ha informat en el seu blog oficial que algunes estacions del metro de Barcelona podrien patir afectacions i incidències degut sobretot a l'afluència de passatgers provocada per les diferents manifestacions i actes planejats per a la Diada 2022.

Aquestes són les estacions amb més possibilitats de patir afectacions al llarg de l'11 de setembre: Espanya (L1/L3), Urquinaona (L1/L4), Arc de Triomf (L1), Tetuan (L2), Barceloneta (L4), Girona (L4), Jaume I (L4), Paral·lel (L2/L3), Poble Sec (L3), Drassanes (L3) i Liceu (L3).

Tingues en compte que altres estacions i parades del metro de Barcelona podrien patir incidències durant la Diada. Pren el llistat de dalt com un suggeriment.

TMB també ha donat recomanacions sobre com utilitzar el metro durant aquell dia. Per començar, es recomana l'ús del metro per als desplaçaments a causa que hi haurà moltes restriccions de trànsit a la superfície. No obstant això, s'aconsella preveure sempre un temps de desplaçament major de l'habitual; tingues en compte imprevistos abans de calcular quant tardaràs a arribar del punt A al punt B.

Com molts manifestants tindran la idea de baixar en Paral·lel (L2/L3) per apuntar-se a la capçalera de la manifestació de l'ANC, es recomana baixar millor a Espanya (L1/L3) i caminar des d'allà fins a la manifestació a l'avinguda Paral·lel per evitar aglomeracions i possibles retards.

Com poden passar situacions inesperades en qualsevol moment, si agafes el metro durant la Diada 2022, segueix les indicacions del personal que es trobin a les andanes o pren atenció tant a les actualitzacions per megafonia com a la informació que aparegui als panells lluminosos.