La investidura de Pedro Sánchez ha causat irritació a la ultradreta espanyola i algunes entitats i associacions han mogut fitxa per mostrar el seu malestar. Hazte Oír, una plataforma ultra, han fet arribar aquest dimecres un autobús que equipara Pedro Sánchez amb Adolf Hitler. Concretament, es tracta d'un vehicle amb la imatge del recentment investit president del govern espanyol, Pedro Sánchez, vestit i amb trets físics d'Adolf Hitler. Després d'un dia recorrent els carrers de la capital catalana, la Guàrdia Urbana ha denunciat a l'entitat per passejar aquest bus per Barcelona. Els agents han multat a l'autobús per exhibir publicitat comercial sense permís, segons ha avançat el 'Diari Llaura'.

Segons ha informat l'entitat al seu compte 'X', la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra han retingut l'autobús en la plaça Catalunya durant "aproximadament una hora". "Ens han intimidat i advertit que anem amb compte perquè ens poden apedregar depenent de la zona a la qual anem", han afegit. Han detallat que, mentre els agents bloquejaven el pas de l'autobús, han repartit centenars de fullets entre els ciutadans i han agraït les mostres de suport dels barcelonins.

"Volem que també a Barcelona, igual que a Madrid i altres ciutats d'Espanya, la gent sàpiga en què s'està convertint Pedro Sánchez en la seva ànsia de poder. La llei d'amnistia, tal com adverteixen el CGPJ i totes les associacions de jutges, suposa un greu atemptat contra la democràcia, a l'estat de dret i a la igualtat dels espanyols davant la llei", assenyalaven des d'Hazte Oír en una nota de premsa aquest dimarts. Així, la intenció era que el vehicle fés algunes voltes per la capital catalana per la ciutat. Cal recordar que el vehicle porta retolats els lemes "Sánchez dictador", "Sánchez traïdor" i "PSOE (Pedro Sánchez Odia Espanya)", amb la imatge del president del govern espanyol caracteritzat com a Hitler.

La plataforma ultra s'ha fet coneguda en els darrers anys pels seus autobusos decorats amb imatges antifeministes i trànsfobs, entre altres. Amb tota la polèmica al voltant de les negociacions del PSOE amb els independentistes catalans, Hazte Oír va tornar a escena amb una caravana de vehicles a Madrid durant les protestes a Ferraz. Tot seguit, van estrenar l'autobús que ara ha estat denunciat a Barcelona: els lemes són els mateixos, amb la novetat del mitjà i la imatge del dictador alemany.