Com cada any, la Fira de Reis de Gran Via 2022 a Barcelona es disposa al llarg de l'avinguda com un dels esdeveniments de Nadal amb els Reis Mags com a protagonistes, que hauran d'esperar, però, a la Cavalcada de Reis de Barcelona per fer la seva gran entrada triomfal. Què trobarem al mercat nadalenc del centre de la ciutat on acostuma a haver-hi gairebé de tot? Hi haurà joguines? I xurreries? Aquí tens tota la informació sobre la Fira de Reis de Gran Via 2022 a Barcelona: horaris, dates, parades i molt més!

👑 Cavalcada de Reis de Barcelona 2023: horaris i tot el que has de saber
 

🍬 Recorregut de la Cavalcada de Reis a Barcelona 2023: tot sobre el camí que seguiran els Reis Mags
 

Ubicació, dates i horaris de la Fira de Reis Gran Via 2022 a Barcelona

Tornant a la completa normalitat, la Fira de Reis de Gran Via 2022 a Barcelona obre, com sempre, des del 16 de desembre al 6 de gener, cada dia de la setmana, tot i que amb diferents horaris: de dilluns a divendres, diumenges i festius obre de 10 h a 21 h, mentre dissabtes i vigílies de festius roman oberta de 10 h a 22 h.

Pel que fa a la ubicació, la Fira de Reis de Gran Via, com el seu propi nom indica, es localitza a les voreres laterals de la concorreguda avinguda de Barcelona, comprenent des del carrer Muntaner fins a Rocafort, un total de 7 illes de l'Eixample on es disposen les parades més esperades per comprar regals i passar-ho bé en família, amb amics o en parella.

Parades a la Fira de Reis de Barcelona a Gran Via

I què trobem a la Fira de Reis de Gran Via 2022? Bé, en aquest mercat nadalenc participen diversos gremis que, de fet, són els organitzadors: l'Associació de Tallers Artesans de la Gran Via, el Gremi Artesà de Xurrers de Catalunya i el Gremi de Detallistes de Joguines. Per tant, hi trobareu una gran varietat de productes per adquirir: joguines tradicionals com peluixos, regals artesanals i originals o articles d'artesania en general, així com diverses xurreries per fer una aturada en el camí i berenar o esmorzar.

Les diverses especialitats estan dividides en els diferents trams de la Gran Via: la venda de joguines es concentra entre el carrer Comte d'Urgell i el carrer Muntaner; els regals tradicionals i artesans s'instal·len entre els carrers Calàbria i Comte d'Urgell; i les parades d'artesania catalana es localitza sobretot entre el carrer Rocafort i Calàbria, tot saltejat amb les parades de xurros que esmentàvem.

👀 Pessebre de Barcelona 2022 a Plaça Sant Jaume: tota la informació i llista de tots els pessebres de BCN

Com arribar a la Fira de Reis de Gran Via 2022

Un dels grans avantatges que ofereix la Fira de Reis de Gran Via són les diverses connexions de transport públic amb què es pot arribar al cèntric lloc de Barcelona en què es troba. Hi ha diverses parades de metro des de les quals es pot arribar a peu: Urgell (L1) i Rocafort (L1) ens deixaran directament en un dels trams del mercat de Nadal, mentre que des de Plaça Catalunya (L1 i L3), Universitat (L1 i L2) i Espanya (L1 i L3), haureu de caminar una mica per arribar-hi, al voltant de 10 minuts.

Si preferiu o us va millor anar amb bus, podeu agafar les línies H12 Besòs - Verneda, 52 Plaça Catalunya - Collblanc, L95 Barcelona - Castelldefels i E95 Barcelona - Castelldefels, que fan diverses parades al llarg de la Gran Via entre les quals podreu triar per baixar en una de les parts que més us interessi visitar de la Fira de Reis a Barcelona per excel·lència aquest 2022.

✨ Llums de Nadal a Barcelona 2022: horaris, carrers il·luminats, Passeig de Gràcia, imatges...