Fincas Calvet ha sabut posicionar-se des dels seus inicis, l'any 1951, i marcar una diferència a través del seu innovador model de negoci immobiliari i d'una cultura corporativa que, impulsada pel president de Fincas Calvet, Lluís Calvet, ha sabut transmetre a l'equip humà de l'empresa i a la resta de persones que es relacionen amb la mateixa, la importància d'impactar positivament en la societat mitjançant la realització de diverses iniciatives i accions de marcat interès social.

Finques CALVET segueix apostant per l'ajuda a les persones més desfavorides mitjançant accions humanitàries de gran impacte social

calvet solidaridad 01

Esq. - Dre.: Dario Fontseré, Emilio Romo, Lluís Calvet (Finques Calvet); Raquel Sancho, Jordi Vidal, Marina Tchamitchian (Sant’Egidio)

Fincas Calvet s'ha solidaritzat amb els col·lectius més afectats per la situació econòmica i social, derivada de l'actual pandèmia de COVID-19, duent a terme una nova acció solidària destinada als més castigats per la pandèmia. Gràcies a un important esforç de l'empresa, Fincas Calvet ha realitzat una donació de 25.000 € que es veuran convertits en 720 lots formats per una gran selecció d’aliments i productes de primera necessitat. El 30 de juny es va realitzar el lliurament dels primers 180 lots a la Comunitat Sant'Egidio de Barcelona, ​​una comunitat cristiana, d'àmbit internacional, amb seus a més de 70 països del món, gestionada exclusivament per voluntaris i coneguda pel seu treball amb els més pobres en cada ciutat i per la seva feina per la pau.

A aquest primer lliurament seguiran tres més, els següents mesos, fins a completar els 720 lots esmentats. D'ells, 600 seran lliurats a unitats familiars de 4-5 membres i els 120 restants a persones sense llar.

calvet solidaridad 05

En total, 18 tones d’aliments que arribaran a més de 3.000 persones altament necessitades, deixant de nou patent la col·laboració habitual de Fincas Calvet amb entitats del tercer sector i humanitàries. Especialment important és la mantinguda amb l'Organització "Metges sense fronteres" des de fa ja uns anys.

calvet solidaridad 03

Esq. - Dre.: Lluís Calvet, Dario Fontseré (Fincas Calvet), Jordi Vidal, Raquel Sancho (Sant’Egidio)

Al web de Finques Calvet es pot trobar una recent i commovedora entrevista realitzada a Raquel Sancho, coordinadora del servei a les persones sense sostre de la Comunitat Sant'Egidio de Barcelona.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat