La regidora de la CUP a l'Ajuntament de Barcelona Eulàlia Reguant ha demanat als regidors de la resta de formacions polítiques del consistori barceloní que boicotegin el Mobile World Congress 2018. Els cupaires consideren que assistir a la inauguració del congrés mundial, en el qual assisteix el rei d'Espanya, Felip VI, podria suposar donar legitimitat a la violència policial i a l'onada repressiva de l'estat espanyol.

"Per respecte als veïns i veïnes apallissats l'1 d'octubre, per solidaritat amb els presos polítics i exiliats, per solidaritat amb totes les persones investigades per obeir un mandat popular, per solidaritat amb Valtònyc", ha enumerat la cupaire en la sessió doble de plenari celebrat aquest divendres al consistori barceloní.

La CUP referma així el seu rebuig al Mobile World Congress i reitera la voluntat que el consistori i el govern barcelonins rebutgin assistir-hi. Sense anar més lluny, fa dos dies la també regidora Maria Rovira va demanar obertament a l'alcaldessa que no hi assistís.