Les afectacions al trànsit per l'exhibició de la F1 al Passeig de Gràcia de Barcelona s'intensifiquen aquest dimecres 19 de juny a partir de les 11:00 del matí. Els talls ocasionats per la Fórmula 1 Barcelona Fan Festival afectaran la circulació del vehicle privat, però també del transport públic i a la circulació dels vianants i bicicletes. T'expliquem quins són els talls previstos al llarg de la jornada i totes les afectacions a la mobilitat que tindran lloc durant tot el matí i durant la tarda.

🔴 F1 a Barcelona, DIRECTE | Última hora del Road Show al passeig de Gràcia

🏎️ Expectació per l'exhibició de cotxes de F1 al centre de Barcelona

🛑 Mobilitzacions veïnals a l’exhibició de Fórmula 1 a Barcelona
 

A quina hora es tallen els carrers per l'exhibició de la F1 a Barcelona?

L'exhibició al Passeig de Gràcia del Fórmula 1 Barcelona Fan Festival aquest 19 de juny començarà a partir de les 18:00 hores al passeig de Gràcia, entre la plaça de Catalunya i el carrer d’Aragó, sense afectar-lo, amb un circuit que tindrà una longitud aproximada de 630 metres. No obstant això, les afectacions a la mobilitat ja es van començar a aplicar el dimarts 18 de juny. A partir de les 11:00 d'avui es comencen a aplicar els primers talls de carrers i restriccions de pas. Les restriccions al trànsit es mantindran en alguns carrers fins al dijous 20 a les 6 del matí.

Carrers tallats a Barcelona avui pels vehicles

Quins carrers estaran tallats avui i demà a Barcelona a cotxes, motos i altres vehicles privats? L'Ajuntament de Barcelona ha informat que fins al pròxim 20 de juny a les 6:00 hores estaran tallats els següents carrers propers a la Plaça de Catalunya:

Fins al pròxim 20 de juny a les 6:00 hores:

 • Ronda Sant Pere i ronda de la Universitat (entre Pau Claris i Rambla Catalunya). Carrer tallat fins al 20 de juny a les 6:00 h.
 • Plaça de Catalunya (banda Besòs i calçada muntanya). Carrer tallat fins al 20 de juny a les 6:00 h.
 • Passeig de Gràcia (entre plaça de Catalunya i la Gran Via). Carrer tallat fins al 20 de juny a les 6:00 h.
 • Carrer de Casp (entre el passeig de Gràcia i Pau Claris). Carrer tallat fins al 20 de juny a les 6:00 h.
 • Passeig de Gràcia, entre la Gran Via i el carrer Aragó, sense afectar les transversals. Carrer tallat fins al 20 de juny a les 6:00 h.
 • Gran Via de les Corts Catalanes (entre Rambla Catalunya i Pau Claris). Carrer tallat el 19 de juny fins a les 23:00 h.
 • Carrer Diputació (entre Rambla Catalunya i Pau Claris). Carrer tallat el 19 de juny fins a les 23:00 h.
 • Carrer de Consell de Cent (entre Rambla Catalunya i Pau Claris). Carrer tallat el 19 de juny fins a les 23:00 h.

Carrers tallats a Barcelona avui: trams a evitar

L'Ajuntament de Barcelona ha fet públiques algunes recomanacions per evitar els trams tallats a Barcelona a partir de les 11:00 hores del dimecres 19 de juny: 

 • Evitar agafar la Gran Via des de la plaça d’Espanya i buscar vies alternatives en direcció Besòs.
 • En direcció Llobregat es recomana no circular ni per la Ronda Sant Pere ni pel carrer de la Diputació en l’àmbit central de la ciutat.
 • El carrer del Consell de Cent restarà tallat a Balmes i els vehicles s’hauran de desviar per aquesta via en sentit mar.
 • S’aconsella evitar circular amb vehicle privat pel districte de l’Eixample en el tram comprès entre el carrer Comte d’Urgell i el passeig de Sant Joan i utilitzar altres vies de gran capacitat, com per exemple la Ronda Litoral.
carrers tallats barcelona f1
carrers tallats barcelona f1

Afectacions al transport públic per la F1 a Barcelona

En motiu de l'exhibició de Fórmula 1 a Barcelona avui, es preveu més fluxe de gent a les estacions pròximes al passeig de Gràcia. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha donat alguns consells per evitar aglomeracions. A banda, alguns autobusos veuran afectat el seu trajecte habitual:

 • Passeig Gràcia (L2, L3 i L4),  Catalunya (L1 i L3), Universitat (L1 i L2) i Urquinaona (L1 i L4). Un desplegament especial de personal d’atenció i seguretat en aquestes estacions ajudarà a evitar aglomeracions i regularà els fluxos de passatge. S’aconsella als usuaris que segueixin les indicacions dels empleats i dels sistemes de megafonia.
 • Línies de bus de TMB D50, H16, V15,19, 22, 24, 52, 54, 55, 67, H12, X1, 7 i les dues rutes del Barcelona Bus Turístic circularan desviades per itineraris alternatius al seu pas pel centre de la ciutat. Totes les línies d’autobús recuperaran l’itinerari habitual a partir de dijous, 20 de juny, a les 6:00 hores. 
 • Les línies d’autobús nocturnes, metropolitanes i interurbanes veuran afectat el seu recorregut  fins al 20 de juny a les 6:00 hores. Per a més informació sobre les alteracions i recomanacions de transport públic es pot consultar la secció avisos de servei del web de TMB.

Afectacions a la mobilitat caminant o en bicicleta per la F1 a Barcelona

 • A partir de les 15:00 hores, els vianants no podran creuar el passeig de Gràcia entre la plaça de Catalunya i el carrer d’Aragó. Aquelles persones que necessitin desplaçar-se tant en direcció Besòs com en direcció Llobregat hauran d’anar a buscar el creuament a la Ronda Sant Pere (vorera mar) o bé pujar fins al carrer d’Aragó. A partir de les 20:00 hores, i de manera gradual, començaran a retirar-se les restriccions de pas als vianants.
 • A partir de les 15:00 hores les bicicletes i els vehicles de mobilitat personal tampoc podran circular pel passeig de Gràcia fins a les 23:00 hores.
 • A partir de les 15:00 hores també es restringirà el pas de vehicles per entrar als aparcaments de la zona o arribar als hotels.
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!