Un taxista i un conductor d'un VTC, d'una companyia de transports que treballa per a Cabify, s'han enfrontat avui a cops en una gasolinera del Passeig Maragall de Barcelona, segons un vídeo filmat per un veí i difós per l'edició digital de La Vanguardia.

Una portaveu de la companyia Cabify ha confirmat que el conductor que ha estat increpat pel taxista és d'una companyia de transport que treballa per a ells i ha afirmat que ha presentat una denúncia per agressió, encara que els Mossos d'Esquadra aquesta tarda no tenien cap constància d'ella.

La companyia de VTC ha situat el fet com "una discussió entre dos conductors" i ha evitat valorar-la, tot i que ha precisat que els fets han començat abans de la filmació publicada.

Un dels treballadors de la gasolinera ha explicat que l'incident ha tingut lloc sobre les nou del matí quan el taxista reposava gasolina al seu cotxe i el conductor de l'empresa de transport privat circulava amb el seu vehicle pel Passeig Maragall. Testimonis presencials han afirmat que el taxista hauria increpat el conductor privat i aquest li hauria respost i ha accedit a la gasolinera a bord del seu cotxe per demanar-li explicacions.

En el vídeo, que comença quan els dos conductors ja estan enfrontant-se, s'aprecia com el conductor privat busca un pal de grans dimensions mentre tots dos intenten clavar-se cops i puntades de peu, encara que la baralla no ha arribat a més perquè els testimonis presents han intervingut i cap dels contendents ha patit danys.

En el vídeo s'escolta el conductor del VTC com li diu al taxista: "Jo no t'he fet res. Et denunciaré". Llavors, el conductor del taxi empeny i copeja l'altre home, que torna a buscar el pal. Mentrestant, testimonis presencials intenten calmar la situació, "Voleu estar quiets?", s'escolta diverses vegades.

Aquest és un nou episodi violent de l'enfrontament entre taxistes i conductors VTC que es ve donant en els últims mesos a Barcelona.