L'activista sense sostre Lagarder Danciu ha irromput en un debat electoral amb cinc dels principals candidats a l'alcaldia de Barcelona sobre l'habitatge a la ciutat. Danciu, ha entrat a la sala on es celebrava el debat assegurant que no se l'havia deixat entrar, amb la boca ensangonada per un cop que s'hauria fet ell mateix en el moment d'entrar al casal de barri Pou de la Figuera.

Durant la seva estada a la sala, l'activista, a crits, ha retret a Colau la seva gestió sobre l'habitatge a Barcelona i li ha preguntat quants sostres han mort als carrers de la ciutat. Finalment, l'organització l'ha acompanyat fora del local mentre tots els candidats menys Anna Saliente, de la CUP, s'han quedat mirant l'escena des d'on estaven debatent.

Durant la irrupció de Danciu, els candidats s'han deixat el micròfon obert i s'ha pogut captar una petita conversa entre Ernest Maragall (ERC) i l'alcaldessa Ada Colau on deien el següent: 

-Ada Colau (A.C.): Què passa? Està fatal aquest noi.

-Ernest Maragall (E.M.): Qui és aquest noi?

-Colau: Està molt malament, és una persona que…

-Maragall: És un clàssic, diguem-ne?

Després de la irrupció, Danciu ha penjat un vídeo a les xarxes socials on explica el que ha succeït. L'activista defensa que durant els últims quatre anys, Colau "s'ha venut a les empreses", posant d'exemple a l'empresa de Florentino Pérez. A més a més, Danciu ha assegurat que si a Colau "li quedés una mica de decència" no es tornaria a presentar a les municipals després de la seva gestió.

Al debat hi participaven l'alcaldessa i candidata dels comuns, Ada ColauErnest Maragall (ERC), Jaume Collboni (PSC), Albert Civit (JxCat) i Anna Saliente (CUP). Les candidatures del Partit Popular i de Barcelona pel Canvi - Ciutadans no han enviat a cap representant a aquest debat.