L'excés de velocitat i el no fer cas als senyals de circulació poden provocar greus accidents de cotxe. No és tan comú que els xocs entre vehicles siguin per mala sort, però, sens dubte, sí que es podria dir que qui té mala sort és l'home que es va comprar aquesta casa al costat d'una cruïlla de carreteres.

Gairebé es podria dir que aquesta intersecció de dos carrers és maleïda, o que els conductors que van passar per allà no eren els més experimentats o els més previnguts. I és que, en tot just quatre dies, es van produir dos accidents de trànsit en xocar dos cotxes entre si.

Tal com es veu en el vídeo de la càmera de seguretat, compartit a Reddit, aquests cops, el 15 i el 19 de juliol, van provocar greus danys a la part davantera dels vehicles, però, afortunadament, sembla que les ferides dels conductors no van ser tan serioses.

La casa maleïda

Qui sí que va patir 'ferides' més terribles va ser la casa que hi ha al costat d'una cruïlla, ja que sembla que no està a l'emplaçament més idoni. En ambdós accidents, un dels cotxes va acabar encastant-se al porxo de la casa, trencant els murs i el reixat de ferro.

De fet, en el segon xoc, el 19 de juliol, només quatre dies després del primer, l'amo de la casa ja estava recollint els maons de l'anterior accident, tal com es veu pel carretó que hi ha col·locat. "Si jo ho fos, vendria aquesta casa", va fer broma l'usuari de Reddit que va publicar el vídeo.

L'últim accident mortal a Catalunya

A Catalunya, ahir dissabte hi va haver un accident mortal. A la carretera N-II a Vilademuls, a la comarca del Pla de l'Estany (Girona). Un conductor, un home gran, d'entre 70 i 80 anys, circulava en direcció contrària per aquesta carretera i va impactar frontalment contra un turisme. El conductor del cotxe que anava contra direcció va morir a l'acte. El conductor de l'altre turisme va resultar ferit menys greu i va ser traslladat a l'Hospital Trueta de Girona, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Els Mossos d'Esquadra, segons ha pogut saber ElCaso.com, ha obert una investigació per aclarir els fets i aclarir què pot haver passat abans que el cotxe que conduïa a la persona que ha mort es posés contra direcció per aquesta via, la N-II. Ara mateix no hi ha testimonis que puguin aportar informació, i els agents de Trànsit dels Mossos estan recollint indicis a la zona de l'accident per poder trobar una explicació.

Els Mossos investiguen l'accident

També serà clau la versió que pugui donar el conductor del cotxe que ha rebut l'impacte del vehicle contra direcció. Ara mateix totes les línies d'investigació estan obertes i es treballa per saber si l'home s'ha confós en alguna entrada a la carretera o tenia intenció d'impactar contra cotxes.

Amb aquesta víctima, són 73 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons les dades que recull el Servei Català de Trànsit. L'avís de l'accident s'ha rebut quan faltaven tres minuts per a les dues i mitja d'aquest dissabte, 24 de juliol.